Τι δραστηριότητες είχαν οι ΜΚΟ στον Έβρο; Ποιοι τις είχαν και πόσα πήραν !!

Χθες αναρτήσαμε τη λίστα με τις ΜΚΟ στην περιφέρεια ΑΜ-Θ , με τα ονόματα και τα ποσά (ΕΔΩ) όπου υπάρχουν και δύο στον Έβρο!

Η μια είναι του κ. Σωτήρη Κούκιου με την επωνυμία:

Ελληνικός Σύνδεσμος για τη Διεθνή Ανάπτυξη (HAID) και η οποία πήρε 509.541,50€

Εύλογο δεν είναι το ερώτημα, ποια ήταν η δραστηριότητα της εταιρίας και χρηματοδοτήθηκε με αυτό το μεγάλο ποσό;
Ο κ.Κούκιος δεν νομίζουμε να είναι και πολύ γνωστός στον Έβρο, είναι όμως γνωστός στην κ. Ελένη Τσιαούση  της οποίας ήταν συνεργάτης όταν ήταν βουλευτίνα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση η πρώην βουλευτής. 
Η άλλη εταιρία έχει την επωνυμία: 
Ένωση Συνοριακής Περιοχής ΕΣΠΕ , η οποία χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 75.000,00 €
Μέτοχοι εμφανίζονται οι:
  Χρήστος Χατζόπουλος ο πρώην δήμαρχος Τυχερού και πρώην Υπερνομάρχης ( εκτός κι αν είναι.... συνωνυμία!!! )
• Παπαϊωάννου Θεόδωρος
• Δούκας Δημοσθένης
• Αθανασιάδης Θεόδωρος
• Ιωάννης Γραμμενίδης
Και εδώ ίδιο είναι το ερώτημα που προκύπτει για τον κάθε πολίτη, και σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον να μάθαινε, τι ακριβώς έκανε κι αυτή η εταιρία για να λαμβάνει αυτά τα χρήματα 

Οι δύο αυτές εταιρίες καλό θα ήταν να δώσουν στην δημοσιότητα τις δραστηριότηες που είχαν για να μην δημιουργούνται και άσχημες εντυπώσεις για αυτές.
Επειδή ξέσπασε ενα σκάνδαλο με κάποιες Μ.Κ.Ο δεν σημαίνει πως όλες είναι ίδιες 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αγαπητέ διαχειριστά ο κος Κούκιος ουδέποτε υπήρξε συνεργάτης μου την περίοδο που διετέλεσα βουλευτής. Ήταν ένας από τους πολίτες που με υποστήριξαν στις εκλογές του 2009. Οι συνεργάτες μου είναι γνωστοί και με επίσημα έγγραφα φυσικά. Οι δραστηριότητες του εν λόγω κυρίου, απ' όσο γνωρίζω από διάφορες πληροφορίες, στην ΜΚΟ που αναφέρεται το δημοσίευμα, στην περιοχή της Άβαντος πραγματοποιήθηκαν το 2000, 9 χρόνια δηλαδή πριν τον γνωρίσω. Με εκτίμηση Ελένη Τσιαούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές κ. Τσιαούση ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για τις δραστηριότητες του κ Κούκιου , και αυτό εξάλλου το γράψαμε . Η αναφορά μας στη συνεργασία σας έγινε επειδή ο εν λόγω κύριος δεν έχει καταγωγή από τον Έβρο,( απλά η μητέρα του υπήρξε δασκάλα στο Σουφλί ), και δεν τον γνωρίζει ο κόσμος. Ο ίδιος πάντως εμφανιζόταν ως συνεργάτης σας , αυτό έλεγε και στο Σουφλί και αλλού Σε κάθε περίπτωση το σχόλιο σας, ω διευκρίνηση για την σχέση σας με τον κ. Κουκιο , από εμάς τουλάχιστον γίνεται κατανοητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου