Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες αστυνομικούς

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣTO ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το πρωί της Κυριακής, 23 Φεβρουαρίου 2014, ο Βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης παρευρέθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης όπου τελέσθηκε ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος ενώ ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς. Η μέρα αυτή πρέπει να υπενθυμίζει  στην  ελληνική  πολιτεία  το  διαχρονικό  της  χρέος  απέναντι  στους ήρωές  μας,  αλλά  και  απέναντι  σε  όλους  όσοι  φυλάττουν  Θερμοπύλες, υπηρετώντας υψηλά ιδανικά προς την Πατρίδα και το Έθνος.

Την ίδια ημέρα ο κ. Ουζουνίδης παρευρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης. Ο Ν.Ο.Α. πλέον, μετράει εκατοντάδες επιτυχίες από αθλητές και η επέτειος γιορτάστηκε σε μια μεγάλη εκδήλωση βραβεύοντας αθλητές του Συλλόγου στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια