Ο Κυριάκος εδραιώνει το προβάδισμά του έναντι του Τζιτζικώστα για τη 2η θέση

Το πολιτικό πλεονέκτημα που εμφανίζεται να έχει έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, εδραιώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να το μετατρέψει σε σαφές δημοσκοπικό προβάδισμα για τη 2η θέση, στη μάχη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά εμφανίζει μια πολύ πιο συμπαγή, ουσιαστική και “πολιτική” καμπάνια, σε σχέση με την απολιτίκ προσέγγιση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και την άχρωμη και γενικόλογη ρητορική του.

Οι δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί μέχει σήμερα καταγράφουν μοιρασμένες πιθανότητες ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα για τη 2η θέση, πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την εκλογή του από τον α’ γύρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενδύει στο πολιτικό περιεχόμενο του λόγου του, και τις συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες προτείνει, την ώρα που η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα βρίσκεται σε αποδρομή, με θνησιγενή χαρακτηριστικά, και ορατή πλέον αδυναμία να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους, εκφράζοντας το “νέο και άφθαρτο”.
ysterog;ografa.gr

σχόλιο gkatzios: Εάν κάποιος παρακολουθεί τα site και τα ΜΜΕ που είναι φιλικά προς  τη Ν.Δ , εύκολα διαπιστώνει ότι γίνεται συστηματικός πόλεμος στον κ. Τζιτζικώστα . Από ότι φαίνεται δεν έχουν αντιληφθεί ότι έτσι τον κάνουν συμπαθή στον  κόσμο  που δεν εμπιστεύεται τα ΜΜΕ και ειναι η πλειοψηφία ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια