2+1 γεωργικά εργαλεία που πρέπει να αποκτήσει κάθε επαγγελματίας

Οι δουλειές που έχει ένας γεωργός-αγρότης στο χωράφι είναι αρκετά δύσκολες και κάθε μέρα απαιτούν πολλές εργατοώρες για μία τέλεια παραγωγή καρπών και για την διευθέτηση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν.
Στις καθημερινές εργασίες λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να έχετε όλα τα μέσα εκείνα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας γεωργικά εργαλεία με ποιότητα, προσιτή τιμή, χρηστικότητα και πρακτικότητα.
Αλυσοπρίονο με πολλά πλεονεκτήματα
Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους την εικόνα ενός αλυσοπρίονου που είναι θορυβώδες, βαρύ και κουραστικό στην χρήση του. Το newtools καταρρίπτει όλους τους μύθους και σας προσφέρει αλυσοπρίονα από τα μεγαλύτερα brands που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Εξασφαλίστε εκπληκτική απόδοση και άνετη λειτουργία.
http://newtools.gr/image/cache/catalog/products/maruyama_mcv3100_newtools_alysorpionovenzinhs%20%281%29-500x633.jpg
Η MARUYAMA σας προσφέρει ένα αλυσοπρίονο με βενζίνη, πανίσχυρο κινητήρα, που σέβεται το περιβάλλον και επιτρέπει άμεση και άνετη εκκίνηση. Έρχεται στον χώρο σας με στάνταρ εξοπλισμό, εγγύηση και service. Στην ποικιλία newtools μπορείτε να βρείτε και εργαλεία που λειτουργούν με ρεύμα!
Χορτοκοπτικά – Η καλύτερη ποιότητα και άνεση
Αν τα χόρτα στον κήπο σας είναι μεγάλα και νομίζετε ότι το γρασίδι δεν μπορεί να κοπεί με άνεση, κάνετε λάθος! Η ολοκληρωμένη λύση έρχεται από την εταιρεία Alpina με το BK 45 D και είναι ιδανικό τόσο για έναν επαγγελματίας, όσο και για έναν ερασιτέχνη. Δεν μπλέκει τα χόρτα, είναι ευέλικτο και προσφέρει αυξημένη αντοχή.
Ελαιοραβδιστικά για πανεύκολη συγκομιδή
http://newtools.gr/image/cache/catalog/products/zanon%20ghost%20%281%29-500x633.jpg

Θέλετε ένα εργαλείο, το οποίο να σας προσφέρει ασφάλεια και γρήγορη εργασία; Να είναι ανάμεσα σε όλα ελαφρύ, να μην κάνει κραδασμούς, να μην πληγώνει τα δέντρα και να προσφέρει και εγγύηση; Το έχετε βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα Newtools, με το μηχάνημα Zanon Ghost AL200 που έχει μοτέρ 500 watt και ασφαλειοθήκη για την αποφυγή βραχυκυκλώματος.
Βρείτε με ένα κλικ τα γεωργικά και αγροτικά εργαλεία που ψάχνετε, μόνο στο newtools.gr !