Pet Shop 88: Το online στέκι που έχει τα πάντα για το κατοικίδιό σας

Θέλετε για τον τετράποδο φίλο σας υψηλή ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς; Όποιο και αν είναι το κατοικίδιό σας τα ψώνια του μήνα σίγουρα δεν είναι μία από τις καλύτερες στιγμές, αφού πρέπει να πάτε σε συγκεκριμένο κατάστημα που μπορεί να μην είναι κοντά στο σπίτι σας, μεταφέροντας εσείς την γεμάτη τροφή και αξεσουάρ σακούλα.
     Για να έρχονται όλα στην πόρτα σας, επιλέξτε το online κατάστημα petshop88!
Σκύλος και γάτα
Τα 2 αγαπημένα τετράποδα έχουν και τις περισσότερες ανάγκες σε σχέση με τα άλλα ζωάκια. Εκτός από συγκεκριμένου τύπου διατροφή, οι πνευματικές δραστηριότητες που πρέπει να αναπτύσσουν είναι εξίσου αναγκαίες.
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία μπορείτε να βρείτε τροφή για γάτα και σκύλο σε ξηρά ή κονσερβοποιημένη τροφή με συστατικά που κρίνονται αναγκαία για όλα τα στάδια ανάπτυξης και για όλες τις φυλές. Ιδιαίτερη βαρύτητα με ξεχωριστή κατηγοριοποίηση μπορείτε να βρείτε στις κλινικές δίαιτες, οι οποίες επιλύουν τυχόν προβλήματα υγείας που είναι συνηθισμένα σε σκύλους και γάτες. Ενδεικτικά brands που προσελκύουν το ενδιαφέρον είναι Acana, Pro Plan, Εquilibrio dog, Royal Canin, Naturea, Pedigree κ.α.
Για το παιχνίδι, την βόλτα και τις δραστηριότητες που κάνει ένας σκύλος και μια γάτα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παιχνίδια, κλουβιά μεταφοράς, περιλαίμια, καλαθάκια και κρεβατάκια καθώς και μία εξειδικευμένη ποικιλία από είδη κατάλληλα για την αρχική εκπαίδευση.
Καινοτομήστε και βρείτε αποκλειστικά στο Petshop88 την ταυτότητα που θα αναγράφεται το όνομα του αγαπημένου σας ζώου!
Πτηνά και μικρά ζώα
Τα κλουβιά, η τροφή και διάφορα συμπληρώματα διατροφής που χρειάζεται ένα πτηνό για να ζήσει έρχονται στον χώρο σας. Επιλέξτε ανάλογα είδη και πιο εξειδικευμένα για το χάμστερ, το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο, το τσιντσιλά, τον σκαντζόχοιρο.
Ψάρια
Η δημιουργία ενυδρείου στο σπίτι έχει αναχθεί από πολλούς σε σπορ. Τα ψάρια είναι ένα από τα πιο όμορφα θεάματα στον χώρο του σπιτιού και για την δημιουργία τους απαιτούνται συγκεκριμένα προϊόντα. Βρείτε τροφές για ψάρια, ενυδρεία και βελτιωτικά νερού.
Μία δοκιμή θα σας πείσει! Αρχίστε τις αγορές σας από αυτόν τον μήνα, μόνο στο Pet Shop 88 !