Τι γίνεται με τις εκλογές στον Δήμο Σουφλίου;

Δυο μήνες πριν τις εκλογές και δεν υπάρχει ούτε μια ανακοίνωση για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, από τις παρατάξεις που μέχρι σήμερα τουλάχιστον θα κατέβουν στις εκλογές.
Ο νυν δήμαρχος έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει και πάλι την διοίκηση του δήμου, το ίδιο έχει κάνει και ο Παναγιώτης Καλακίκος, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής στην παράταξη του Πασχάλη Χριστοδούλου , πριν ενάμιση χρόνο περίπου, ο Μπάμπης Κυριακίδης θα είναι μάλλον και πάλι ο υποψήφιος του ΚΚΕ .
Διάφορα ακούγονται για νυν συμβούλους που αποχωρούν, για κάποιους  που μεταπηδούν από τη μια παράταξη στην άλλη, αλλά επίσημε δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση με αποτέλεσμα τα σενάρια να δίνουν και παίρνουν.
Να πούμε ότι εκτός από τον κ. Κυριακίδη που είναι επιλογή του ΚΚΕ , οι άλλοι δυο υποψήφιοι προέρχονται από τη Ν.Δ και εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι.
Ο κ. Πουλιλιός είναι ο ποιο παλιός αυτοδιοικητικός στον Έβρο αλλά και από τους παλαιότερους στην Ελλάδα, έχει 24 χρόνια θητεία. Ο κ. Καλακίκος εκλέχθηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2010 με την παράταξη Χριστοδούλου της οποίας τώρα ηγείται, ήταν υποψήφιος βουλευτής τον Μάιο του 2012 με την "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια