Νέο στέλεχος ρίχνεται στή μάχη γιά τό δήμο Σουφλίου στο πλευρό τού ...

Νέο δυναμικό, μορφωμένο, καί κυρίως άφθαρτο στέλεχος κατεβαίνει στό στίβο μάχης της τοπικής αυτοδιοίκησης για το δήμο Σουφλίου στό πλευρό τού νύν δημάρχου.
Όπως δήλωσε ο ίδιος με επικεφαλή τόν πολύ έμπειρο κο Πουλιλιό θά μπορέσει νά υλοποιήσει τούς στόχους του καί το πρόγραμμα τού συνδυασμού του βοηθώντας τούς συντοπίτες του όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί.
Παραθέτουμε παρακάτω το βιογραφικό του.
Ο Απόστολος Δαβής γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1976, κατάγεται από το Τυχερό Έβρου. Διαθέτει 2 πτυχία ΑΕΙ, είναι πτυχιούχος Φιλόλογος και Θεολόγος. Επίσης διαθέτει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και έχει πιστοποιημένη επάρκεια της ελληνικής γραφής ''Braille'' της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί στην «διοίκηση και οργάνωση εμπορικών επιχειρήσεων», στη «σύγχρονη οργάνωση διοίκησης επιχειρήσεων», στην «χρήση και αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών» και στον «επαγγελματικό προσανατολισμό». Προέρχεται από τον χώρο της Παιδείας, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από το 2001 ως και το 2012, ως διοικητικό στέλεχος, σε μικρές, μεσαίες και πολύ μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο Νομό Έβρου, στο χώρο της βιομηχανικής παραγωγής και του εμπορίου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σε επιτελική θέση ως Έφεδρος Αξιωματικός πεζικού. Ομιλεί Ελληνικά, Αγγλικά και Λατινικά.

elthraki.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια