Σφοδρή επίθεση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου κατά του Κώστα Καραμανλή

Την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας βάζει στο στόχαστρό του ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα μέσω δημοσιευμάτων να βρίσκεται κοντά στην ηγετική ομάδα πέριξ του Κυριάκου Μητσοτάκη, και να έχει ρόλο στην επικοινωνιακή προετοιμασία βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, μια παράμετρος που προσδίδει μεγαλύτερη βαρύτητα στην παρέμβασή του κατά των καραμανλικών.

“Γιατί αντιδρούν κάποιοι;

Έχει άδικο ο Βενιζέλος που αποκαλεί τους καραμανλικούς,” τρίτο αφανή εταίρο” της κυβ Συριζα-Ανελ;

Ματι βγάζει…”, έγραψε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Και στη συνέχεια, με νεώτερες αναρτήσεις του, επιτέθηκε προσωπικά στον Κώστα Καραμανλή.

“Τι ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει επι 6 χρόνια ως βουλευτής,ο σιωπών Καραμανλής, που ΔΕΝ θα μπορούσε να το κάνει-για την…παράταξη-χωρίς να ειναι βουλευτής;”, έγραψε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.

Γιατί αντιδρούν κάποιοι; Έχει άδικο ο Βενιζέλος που αποκαλεί τους καραμανλικούς," τρίτο αφανή εταίρο" της κυβ Συριζα-Ανελ; Ματι βγάζει...

Τι ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει επι 6 χρόνια ως βουλευτής,ο σιωπών Καραμανλής, που ΔΕΝ θα μπορούσε να το κάνει-για την...παράταξη-χωρίς να ειναι βουλευτής;
 http://ysterografa.gr/