Δρομέας ετών 82 στον 3ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού!

Πάνω από 200 άτομα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο Τυχερό, το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταξύ των δρομέων, ξεχωρίζει η συμμετοχή μίας 82χρονης, που θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, δίνοντας με την προσπάθειά της μαθήματα δύναμης και κουράγιου σε όλους.
Ο αγώνας δρόμου των 10 και 5 χιλιομέτρων στο Τυχερό διοργανώνεται από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», ενώ περίπου 60 είναι οι συμμετοχές για τη διαδρομή των 600 μέτρων για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Ορεστιάδας.

Επίσης, πολλές αναμένεται να είναι συμμετοχές δρομέων και από άλλες περιοχές, όπως η Σύρος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Πτολεμαϊδα. Η εκκίνηση θα γίνει από την κεντρική πλατεία, περιλαμβάνει διαδρομή εντός του Τυχερού και περιμετρικά της λίμνης, είναι δωρεάν η συμμετοχή, ενώ στο τέλος όλοι θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. «Το τελευταίο διάστημα στον Έβρο γίνονται όλο και περισσότερες διοργανώσεις αγώνων δρόμου, αυτό είναι πολύ θετικό. Καλούμε όλους να συμμετάσχουν, είναι μία πολύ καλή εμπειρία» είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Λούδος.
Πηγή:www.alexpoli.gr/