Χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα Aleema- Κομψότητα και πρωτοτυπία

Κάθε γυναίκα αγαπάει τα κοσμήματα. Στολίζουν το γυναικείο σώμα, αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά της και τονίζουν το στυλ σε κάθε της εμφάνιση. Το σημαντικότερο όλων όμως στα κοσμήματα είναι η πρωτοτυπία, αφού αυτή κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει και να τραβάει την προσοχή ακόμα και σε ένα κατάμεστο πάρτι.
Πώς μπορείτε όμως να εξασφαλίσετε πρωτότυπα και απολύτως μοναδικά κοσμήματα όταν οι μεγάλοι επώνυμοι οίκοι κοσμημάτων εξάγουν τα κομμάτια τους κατά εκατοντάδες και άρα αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να μοιράζεστε το ίδιο γούστο με πολλές άλλες γυναίκες;
Η απάντηση είναι τα χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα Aleema . Κατασκευασμένα στο χέρι με πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, κάθε ένα από αυτά είναι απολύτως μοναδικό και σας δίνει ένα στυλ που ξεχωρίζει.
Επιπλέον πολλά από τα κομμάτια που θα βρείτε στα χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα Aleema μπορούν να συνδυαστούν και μεταξύ τους δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο που θα κάνει τις εμφανίσεις σας εντυπωσιακές.
Στα μοναδικά κολιέ που υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στο ηλεκτρονικό κατάστημα με χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα Aleema μας τράβηξε την προσοχή, μεταξύ άλλων το κολιέ Crown από τη σειρά Fairytale. Με βάση τον μαύρο Αχάτη και κορώνα από επιχρυσωμένο μπρούντζο, συνοδεύεται από ασημένια επιχρυσωμένη αλυσίδα και εντυπωσιάζει με την βασιλική του αίγλη.
http://www.aleema.gr/image/cache/data/TOIXOS/KORONES/001-600x600.jpg
g
Μεγάλη ποικιλία υπάρχει και στα βραχιόλια που θα βρείτε στα χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα Aleema. Top seller αποτελεί το βραχιόλι Bubbles Bangle της σειράς Aqua Bubbles κατασκευασμένο από σφυρηλατημένο μπρούντζο με μαύρη επιπλατίνωση που προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος και σχήμα καρπού.
http://www.aleema.gr/image/cache/data/NEW%20TOIXOS/B003B-600x600.jpg
Και φυσικά κάθε γυναικεία εμφάνιση αναδεικνύουν και τα κατάλληλα σκουλαρίκια. Γι’ αυτό επιλέξαμε για σας τα χειροποίητα σκουλαρίκια Autumn Leaves από τη συλλογή Sculpture. Με διπλή επιχρύσωση και μαύρη επιπλατίνωση, δίνουν μία μοναδική αντίθεση που πλαισιώνει κάθε πρόσωπο και το κάνει να λάμπει.
http://www.aleema.gr/image/cache/data/NEW%20TOIXOS/S009-600x600.jpg
Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα με χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα της Aleema και βρείτε τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια για elegant εμφανίσεις.