2ο Φεστιβάλ Via Egnatia,

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 20160 σχόλια

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Via Egnatia, από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2016, με πληθώρα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Ειδικότερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 3 και την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016.
Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, με σημείο εκκίνησης το Open Mall info kiosk στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (μπροστά στη Eurobank) στην Αλεξανδρούπολη διοργανώνεται Παιχνίδι – Δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους με την ονομασία «Κυνήγι θησαυρού Via Egnatia», σε συνεργασία με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθούν στις 19:00, εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την αρχαία και σύγχρονη Εγνατία Οδό που διέρχεται στην περιοχή του Έβρου σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας, και στις 20:00 επίδειξη πολεμικών βυζαντινών τεχνών από τους «Κορύβαντες».
Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με συναυλία από το αγαπημένο συγκρότημα, από την Αλεξανδρούπολη, που διαπρέπει σε όλη τη χώρα, τους «STAVENTO». Ώρα έναρξης 21:00. Μαζί τους θα είναι η Σοφία Κουρτίδου.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger