ΔΟΛ, όπως κάποτε η Ακρόπολη, η Απογευματινή και ο ΕΤ! Η …Νέα επίθεση στους καραμανλικούς με εντολή Κυριάκου και η … άμεση απάντηση!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 20160 σχόλια

Επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της ΝΔ του Κυριακου και οχι της “κανονικής” εχει αναλάβει πλέον ο ΔΟΛ. Ταυτοχρονα με την κατάληψη του πολιτικόυ σχεδιασμου του κόμματος απο ορδες στελεχών της Μιχαλακοπούλου οπως ο Ψυχάρης, ο Θεοδωρικάκος ο Παπαναγιώτου, ο Πρετεντέρης, κα, συνεπικουρούμενοι από πρώην δημοσιογράφους οπως ο Στ Θεοδωράκης, τα πάλαι ποτέ δημοκρατικα ΝΕΑ ανέλαβαν και επίσημα τον ρόλο που είχαν καποτε φύλλα όπως η Ακρόπολη, η Απογευματινή και ο Ελεύθερος Τύπος….
Με νέα επίθεση κατα του Ευρ Στυλιανίδη με αφορμή την πολύ επικίνδυνη για σύσσωμο το σαθρό πολιτικο-δημοσιογραφικο-τραπεζικό σύστημα που εστησε την χρεοκοπία της χώρας απο το 2009 και μετά και οδήγησε στο μεγάλο ριφιφί της εθνικής περιουσίας, μια απο τις … πένες της διεύθυνσης του ΔΟΛ, εκτέλεσε ενα ακομα συμβόλαιο κατα της καραμανλικής πτερυγας, με εντολή Μοσχατου και στόχο την ” ταπείνωση, ή την περιθωριοποίηση ” τύπου ΚΙΔΗΣΟ του πρώην Πρωθυπουργού και των στελεχών του
ΠΡΟΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ: «ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ…»
Το συγγραφέα της επίθεσης δε τον γνωρίζω. Τον δικαιολογώ όμως γιατί κατανοώ τη σκοπιμότητα της επίθεσης.
Θέλω όμως δημόσια να του πω δυο λόγια και στον ίδιο και σ’ αυτούς, που κρύβονται πίσω του ή πίσω από την ανωνυμία των διατεταγμένων τρόλς που επανεμφανίστηκαν….
1. Ουδέποτε υπήρξα αριστερός. Πολέμησα ιδεολογικοπολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ ως Υπουργός Παιδείας και αναχαίτισα το 2008 μαζί με τους συνεργάτες μου 5500 καταλήψεις σχολείων, όταν αρκετοί από τους σημερινούς του πολέμιους κρύβονταν στην καρέκλα τους, κοινοβουλευτική,δημοσιογραφική ή και υπουργική.
Στη μάχη αυτή σεβάστηκα την Αριστερά. Δε χρησιμοποιήσαμε τα ΜΑΤ,(δε μίλησα για θεωρία των δύο Άκρων ή για παρενθέσεις), αλλά το διάλογο και την επίλυση προβλημάτων που δημιουργούσαν πρόσφορο έδαφος για αντιδράσεις. Οι εκπαιδευτικοί θα θυμούνται τα βιβλία στην ώρα τους, οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους χωρίς κενά, εγκαίνια 923 νέων σχολείων σε 18 μήνες και άλλα. Για μένα μεταρρύθμιση ήταν η επίλυση των πρακτικών προβλημάτων και η εφαρμογή των νόμων. Όχι οι πολιτικες μεγαλοστομίες, ούτε οι επικοινωνιακοί νόμοι που ποτέ δεν εφαρμόζονται.
Άλλωστε η μεγάλη παρέμβαση μου για το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο (αναθεώρηση άρθρου 16) για την οποία πάλεψα από παιδί ως προεδρεύων των φοιτητών του ΔΠΘ και στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ καταψηφίστηκε από τους δήθεν μεταρρυθμιστές και εκσυγχρονιστές Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλο, στερώντας τη χώρα από μια μοναδική ευκαιρία να καταστεί διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο αυξάνοντας το ΑΕΠ της και την σύγχρονη πνευματική ακτινοβολία της.
2. Στα υπουργεία που υπηρέτησα μείωσα δαπάνες(πρόταση νέου οργανισμού του Παιδείας μείωση 550.000 ευρώ ανά έτος το 2008, μείωση μισθών προέδρων και ΔΣ 18 ΔΕΚΟ στο υπουργείο Μεταφορών πριν την άφιξη της Τρόικα 2009, μείωση μισθών Δημάρχων και στελεχών ΟΤΑ 2013, Παρατηρητήριο Ελέγχου Οικονομικών των ΟΤΑ που ήταν το πρώτο θετικό σχόλιο της Μέρκελ όταν επισκέφθηκε την Αθήνα και άλλα…
Οι κατηγορίες για προσλήψεις δήθεν συγχωριανών μου δε με αφορούν. Άλλοι γέμιζαν το δημόσιο επί χρόνια και υπάρχουν και στοιχεία γι αυτούς. Οι εργαζόμενοι επί των ημερών μου που απολύθηκαν δικαιώθηκαν όλοι στη δικαιοσύνη, αποζημιώθηκαν και επαναπροσλήφθηκαν με διακομματική απόφαση της Βουλής που την ψήφισαν και αυτοί που με σπιλώνουν.
3. Στον ΟΣΕ το χρέος 1δις το παρέλαβα από τους μετάρρυθμιστές του ΠΑΣΟΚ και το 2009 μετά από 9 μήνες θητεία παρέδωσα στον Δ. Ρέπα ολοκληρωμένο σχέδιο εξυγίανση (όφελος για το δημόσιο 460εκ ευρώ)και πρόταση ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ προτείνοντας το πρόγραμμα Μισθωτής Εφεδρείας, που αν και κάλυπτε τους εργαζόμενους πολεμήθηκε και ακυρώθηκε από τους «μεταρρυθμιστές» που με διαδέχθηκαν, όπως άλλωστε και η πρώτη απόφαση που φέρει την υπογραφή μου για ιδιωτικό τρένο στην Ελλάδα.
4. Όσον αφορά τον Κ.Καραμανλή τον πίστεψα και τον πιστεύω για τον πατριωτισμό του τον οποίο και πλήρωσε, την εντιμότητα του, τη δημοκρατικότητα του και την ικανότητα του. Θυμίζω ότι ό,τι ιδιωτικοποίηση έγινε στη χώρα, αυτός την υλοποίησε έχοντας μάλιστα απέναντι τους σημερινούς δήθεν μεταρρυθμιστές και τεχνοκράτες(ΟΤΕ, Εμπορική, Εθνική-Εξαγορά FINANCE BANK, λιμάνι Πειραιά COSCO, Ολυμπιακή Αεροπορία,κλπ. Τον στηρίζω με συνέπεια χωρίς να διστάζω να κάνω κριτική και αυτοκριτική, την ώρα που άλλοι κρύβονται αν και κάποτε τον έγλυφαν. Πιστεύω ότι του έγινε και συνεχίζει να του γίνεται ένας άθλιος πόλεμος- όχι κριτική, αυτή ευπρόσδεκτη- γιατί δεν έσκυψε το κεφάλι σε συμφέροντα εντός και εκτός της χώρας.
5. Τώρα η προπαγάνδα, να ταυτίζεται η αντίληψη για Εθνική Συνεννόηση στα δύσκολα της χώρας, με δήθεν στήριξη του Κ. Καραμανλή στο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί κάποιους να καλύπτουν την ανεπάρκεια τους και μάλλον ΑΥΤΗ βοηθά το ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας του χώρο προς τα δεξιά. Τόσο εγώ προσωπικά αλλά και η παράταξη μου την αριστερά μπορεί να τη σέβεται αλλά την πολεμά δημοκρατικά, ιδεολογικοπολιτικά και με διαχρονική συνέπεια. Την Κοινωνική οικονομία της Αγοράς, τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό και τον γνήσιο πατριωτισμό(όχι εθνικισμό) εμείς δεν τους ανακαλύψαμε τώρα, όπως κάποιοι άστεγοι πρώην κεντροαριστεροί που αναζητούν στέγη. Παλέψαμε γι αυτές τις αξίες με κόστος προσωπικό. Δεν πλουτίσαμε από την πολιτική και δεν την αντιμετωπίσαμε σαν καριέρα ευκαιρίας. Ενταχθήκαμε από παιδιά σε έναν αγώνα για τις αξίες και την πατρίδα μας και είμαστε περήφανοι που δεν καταντήσαμε σαν κάποιους άλλους… Μπορεί τώρα όλους να τους ισοπεδώνει το σύστημα. Είμαι βέβαιος όμως ότι σύντομα θα αναζητηθούν αυτοί που μπορούν ,θέλουν και δεν έχουν αλλοτριωθεί.
Εσείς δε ξέρω πόσο τα καταλαβαίνετε όλα αυτά και πολύ περισσότερο πόσο τα αισθάνεστε; Να ξέρετε όμως ότι είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν έτσι και σύντομα θα αρχίσει να γίνεται ευδιάκριτο αυτό…
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger