Γιορτή Βιοκαλλιεργητών και Μελισσοκόμων στην πλατεία Φάρου - Ποιοτικά προϊόντα από τον Έβρο!

Θεσμός έχει γίνει η γιορτή Βιοκαλλιεργητών και Μελισσοκόμων στον Έβρο, δήλωσε χθες κατά την έναρξη της γιορτής στην πλατεία του Φάρου, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής Έβρου Πασχάλης Παπαδάκης. Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την υποστήριξη και τόνισε ότι σκοπός της γιορτής είναι ο κόσμος να γνωρίσει τα τοπικά προϊόντα του Έβρου. Τα προϊόντα μέλισσας δεν είναι μόνο το μέλι, ο κόσμος μπορεί να γνωρίσει πολύτιμα προϊόντα για τη διατροφή του είπε ο κ. Παπαδάκης. Ταυτόχρονα η γιορτή έχει πολλές δράσεις για τα παιδιά είπε ο κ. Παπαδάκης, με σκοπό να μάθουν την χρησιμότητα των προϊόντων αυτών για τον οργανισμό.

Ο κ. Πασχάλης Χριστοδούλου, πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου κεντρικού Έβρου, από την πλευρά του δήλωσε ότι οι εκθέτες έρχονται σε επικοινωνία με τους καταναλωτές και δείχνει την δυνατότητα που έχει η περιοχή μας στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Η γιορτή άρχισε χθες 19 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 21 Αυγούστου στην Πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη με ώρες λειτουργίας 19:00 – 24:00.
DSC_0974
DSC_0945
DSC_0946
DSC_0947
Πηγή: alexpoli.gr