ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Την Προεδρία το 2020 θέλει ο Σημίτης και έστειλε τον Θεοδωράκη στον Κυριάκο στα Χανιά, για να κλείσει το “ντιλ”

Να λοιπόν για λογαριασμό … ποιανού, διακινούνται τα συνεχή δημοσιεύματα από τον ΔΟΛ, με αποκλειστικό στόχο τον Κώστα Καραμανλή. Για λογαριασμό του πιο αγαπημένου Πρωθυπουργού του “συστήματος”, του Κώστα Σημίτη και της φιλοδοξίας του να, ολοκληρώσει τον κύκλο της … “προσφοράς” του στον τόπο ( μετά από 2 καταστροφικές 4ετίες γισ το λαό και χρυσοφόρες για τα συμφέροντα, μια Ολυμπιάδα κατασκευαστών, εθνικών προμηθευτών και εμπόρων ντόπινγκ και βέβαια μετά το τρανό ξεπόυλημα της χώρας με τη συμφωνία για το ευρώ και τον υπερδανεισμό από τα ξένα funds… ), καταλαμβάνοντας και το ύπατο αξίωμα της χώρας. Και επειδή υπολογίζουν ότι πιθανώς εκεί να βρούνε μπροστά τους τον Καραμανλή, ξεκίνησαν εγκαίρως τον πόλεμο και τα … “παντρολογήματα” !!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr , ο πρώην πρωθυπουργός …έστειλε πρόσφατα τον Σταύρο Θεοδωράκη στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά για «ζυμώσεις» – μεταξύ άλλων – ικανές να τον αναδείξουν στην Προεδρία της Δημοκρατίας το 2020. Δηλαδή, να γίνει Πρόεδρος στα 84!
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις διαρροές των Τσουκατο – Πανταγιάδων του Σημίτη εναντίον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τον οποίον ο Καραμανλής ήθελε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2000 , όμως το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» αντιδρούσε έντονα λόγω της ηλικίας του. Τότε ο Μητσοτάκης ήταν 82 ετών και θεωρούνταν πολύ μεγάλος.
Το 2021 ο γεννηθείς την 23η Ιουνίου 1936 Σημίτης, θα είναι ώριμος και ακμαίος έως τα 89 όταν θα ολοκληρώσει την πενταετή θητεία του!