Απάντηση σε δημοσίευμα από τους εργαζόμενους στον Λιμένα Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 20160 σχόλια

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ            ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ   


     Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα της πόλης μας το πιο ανακριβές αλλά και ψευδές δημοσίευμα που έχει γράψει για τα σωματεία μας η συγκεκριμένη εφημερίδα τα τελευταία 15 χρόνια που έχουμε πάψει να είμαστε συνδρομητές της .


   Ανακριβές είναι το πρώτο σκέλος του δημοσιεύματος , που μιλά για το παρελθόν και αναφέρετε στο πόσο ακριβοί ήμασταν , τότε τα τιμολόγια των Σωματείων προτείνονταν από την αρμόδια Επιτροπή Ρυθμίσεων Φορτοεκφορτώσεων Λιμένος Αλεξανδρούπολης  προς το Υπουργείο Εργασίας και εγκρίνονταν με υπουργική απόφαση και δημοσίευση σε ΦΕΚ, όποιος  φορτοπαραλήπτης είχε κάποιο αίτημα το έκανε στην επιτροπή και δε ζητούσε     ΄΄ σκόντο ¨΄ από εμάς . Αναφορικά με τον τρόπο που γίνονται οι φορτοεκφορτώσεις και την συμμετοχή μας σε αυτές πιστέψτε μας δεν έχει ιδέα .
    Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος είναι καθ΄ όλα ψευδές και συκοφαντικό εμείς ουδέποτε ζητήσαμε την απαγόρευση της εισόδου γερανών στο λιμάνι και καλούμε όποιον από τους δυο φορείς που επικαλείται ο δημοσιογράφος  που το έγραψε         ( δηλαδή το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης  και τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης ) έχουν κάτι σχετικό  να το δημοσιοποιήσουν και να πάρουν θέση  άμεσα .
   Σας ενημερώνουμε ότι εδώ και μερικές εβδομάδες ο συγκεκριμένος εργολάβος εργάζεται με δικό του  προσωπικό για την μεταφόρτωση σωλήνων και συγκεκριμένα με τέσσερις εργάτες λιμένος και όχι με διακόσιους όπως αναφέρετε στο δημοσίευμα  .
 
 Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τηρηθούν όλοι οι νόμοι που διέπουν  τους φορτοεκφορτωτές λιμένων όπως επίσης να τηρείτε ο Γενικός Ενιαίος Κανονισμός  Φορτοεκφορτωτικών Εργασιών Λιμένος .
   
   Τέλος με μεγάλη  λύπη διαπιστώνουμε ότι για την σύνταξη αυτού του άρθρου συμβουλεύτηκαν  απ΄ ότι  φαίνετε μόνο τον συγκεκριμένο εργολάβο και όχι και την άλλη πλευρά  δηλαδή εμάς  που νομίζω ότι όφειλαν  σαν έγκυρη εφημερίδα εδώ και 72 χρόνια όπως ισχυρίζονται  .  


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΤΟΥΣ                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑΣ


ΜΟΥΣΟΥΝΑΚΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ                 ΜΟΥΣΟΥΝΑΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ                 
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger