Μηχανές γκαζόν και παγκάκια κήπου για να απολαύσετε το ύπαιθρο

Έχετε την τύχη να έχετε ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο και γκαζόν; Τότε ο ευνοϊκός καιρός του καλοκαιριού που διαρκεί ακόμα, σας επιτρέπει να απολαύσετε την λιακάδα στον χώρο σας.
Επειδή όμως κάθε κήπος χρειάζεται περιποίηση αλλά και τα κατάλληλα έπιπλα ώστε να έχετε την άνεση σας, οι μηχανές γκαζόν και φυσικά τα κομψά παγκάκια κήπου είναι απαραίτητα για κάθε σπίτι με κήπο.
Τώρα μπορείτε να επιλέξτε τις καλύτερες μηχανές γκαζόν κορυφαίας τεχνολογίας και τα πιο κομψά και καλαίσθητα παγκάκια κήπου από το ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων New Tools και να απολαύσετε τον κήπο σας όπως σας αξίζει.
Οι μηχανές γκαζόν χρησιμοποιούνται τακτικά για τους κήπους με βλάστηση, προκειμένου να διατηρούν τον χλοοτάπητα στα επιθυμητά επίπεδα και να μην χαλάνε την αισθητική του κήπου, ούτε να πνίγουν τα άλλα φυτά, δημιουργώντας ταυτόχρονα πιθανές φωλιές και κρυψώνες για ανεπιθύμητα τρωκτικά. Ευτυχώς οι μηχανές γκαζόν που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων New Tools αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε ερασιτέχνη αλλά και επαγγελματία κηπουρό.
Από την μεγάλη ποικιλία σε χλοοκοπτικά, επιλέξαμε και σας προτείνουμε το πανίσχυρο ηλεκτρικό χλοοκοπτικό Castel Garden C 390 με GGP 1200 Watt, ιδανικό για έκταση 100 με 150 τ.μ. Κουρεύει σε 3 επίπεδα ύψους χλοοτάπητα, έχει πτυσσόμενα τιμόνια και σκληρό κάδο συλλογής χόρτου, ενώ η ορειχάλκινη περιέλιξη του μοτέρ και ότι η κίνηση του μαχαιριού που δίνεται απευθείας από τον άξονα το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό.
http://newtools.gr/image/cache/catalog/gazon/c%20390-500x633.jpg
Και τώρα που κουρέψατε τον κήπο σας είναι ώρα να καθίσετε και να τον απολαύσετε σε ένα από τα εκπληκτικά παγκάκια κήπου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων New Tools. Κατασκευασμένα από μέταλλο ή από ξύλο, με εντυπωσιακά περίτεχνα σχέδια, τα παγκάκια κήπου που θα βρείτε στο New Tools είναι κόσμημα για κάθε εξωτερικό χώρο.
Επιλέξαμε το παγκάκι κήπου-βεράντας ARIZONA βαριάς κατασκευής από μαύρο μαντέμι, με βάσεις ποδιών για στερέωση στο έδαφος και τάβλες 4 εκατοστά από συνθετικό ξύλο, ανθεκτικό και αμετάβλητο σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να αντέχουν στο χρόνο αναλλοίωτα.
http://newtools.gr/image/cache/catalog/products/Arizona%20(1)-500x633.jpg
Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων New Tools και αναζητήστε όλα τα προϊόντα και μηχανήματα που χρειάζεστε για έναν όμορφο κήπο.