Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 20160 σχόλια

Η Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του νομού μας για τον αγώνα που έδωσαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
 Η επιτυχία αυτή αποτελεί δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών των ίδιων των υποψηφίων, των γονέων και των εκπαιδευτικών που τους στήριξαν στη δύσκολη αυτή δοκιμασία.
 Αγωνιζόμαστε να υπάρξει ανταπόκριση σε αυτόν τον αγώνα τους , η χώρα μας βήμα – βήμα να βγει από την κρίση και τα όνειρα τους και οι προσδοκίες τους να ικανοποιηθούν
 Επίσης για όσους δεν κατάφεραν να είναι επιτυχόντες στη δοκιμασία των εξετάσεων, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η διάκριση και η επιβεβαίωση στη ζωή δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την εισαγωγή τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα  και ότι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να κατακτήσουν με επιτυχία το μέλλον τους.
Έχουμε συνείδηση ότι το παρόν σύστημα των εισαγωγικών εξετάσεων για τα πανεπιστήμια έχει εξαντλήσει τη δυναμική του γι αυτό και πρέπει να υπάρξει ένα νέο σύστημα επιλογής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους

                                         Για τη ΝΕ Έβρου
                              Κώστας Κυργιαλάνης συντονιστής
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger