ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ένα φοβισμένο ανθρωπάκι αρνείται να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια

Ο Θέμος Αναστασιάδης γίνεται ο πρώτος μάρτυρας που αρνείται να καταθέσει ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που εξετάζει τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ. Για την πρόθεση του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (τη σχετική επιστολή υπέγραψε ο Διευθυντής, Χαράλαμπος Κούτρας) ενημέρωσε σχετικά τα μέλη της Επιτροπής ο πρόεδρος, Σωκράτης Φάμελλος
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η πρόσκληση ήταν γνωστή από τις αρχές Ιουλίου και από το τέλος Ιουλίου είχε ενημερωθεί ότι αυτή την εβδομάδα θα καλείτο ως μάρτυρας.
Ο κ. Κούτρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προχθές ενημέρωσε ότι υπάρχει αδυναμία του κ. Αναστασιάδη να έρθει στην Επιτροπή. «Προσωπικά με ξένισε, γιατί ήταν γνωστό από τα τέλη Ιουλίου. Ζήτησα να υπάρχει γραπτό κείμενο και πρόταση για μία άλλη ημέρα εξέτασης», σχολίασε ο κ. Φάμελλος.
Υπογραμμίζεται ότι η επιστολή Κούτρα αναφέρει ότι ο Θέμος Αναστασιάδης λείπει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό, δεν μπορεί να παρευρεθεί και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει και θα είναι διαθέσιμος στην Επιτροπή. Ο κ. Κούτρας δηλώνει  ότι είναι εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη εξουσιοδοτημένος να καταθέσει στην Επιτροπή.
altsantiri.gr