1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Νέας Ορεστιάδας

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 20160 σχόλια

Ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας «Δημητρός Αραμπατζής» προτίθεται  να διοργανώσει το 1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Νέας Ορεστιάδας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν οι μαθητές των σχολείων της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ορεστιάδας.

Ο Σύλλογος θέλοντας να δώσει βήμα έκφρασης στα παιδιά των σχολείων με αυτό το νέο εγχείρημα αποσκοπεί στην ανάδειξη των νέων μουσικών αλλά και σε μια προσπάθεια προτροπής των νέων να ασχοληθούν με τη μουσική.

Προσκαλούμε τους μαθητές της πόλης που ασχολούνται με τη μουσική να παρουσιάσουν το έργο τους .

Στόχος μας είναι να έρθουν σε επαφή οι νέοι που έχουν όρεξη και μεράκι για τη μουσική και μέσα από τη συζήτηση και την αλληλεπίδραση να δημιουργηθούν πυρήνες νέων μουσικών σχημάτων.

Στο χώρο των παλιών δικαστηρίων της Ορεστιάδας θα μπορέσουν τα παιδιά να κάνουν πρόβες αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους. Παράλληλα θα γίνονται  εργαστήρια στο χώρο αυτό όπου με τη βοήθεια  των μελών του συλλόγου θα γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας  νέων μουσικών ομάδων με απώτερο σκοπό ο χώρος αυτός να αποτελέσει σημείο αναφοράς  μουσικών που θέλουν να συμμετέχουν σε μουσικά σύνολα .
               
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.
Δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974228558,6947901958.

Δ/νση: Κωνσταντινουπόλεως 209
Ν. Ορεστιάδα
ΑΦΜ: 998583086   
ΔOYΟρεστιάδας
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger