Κικίλιας αντί Κουμουτσάκου, λόγω… (και) Τζανακόπουλου

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας κυκλοφόρησε η έντονη φημολογία ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα αντικατασταθεί στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας από τον Βασίλη Κικίλια.

Όσο περνούν οι μέρες, αλλά και όπως προκύπτει από τα σχετικά ρεπορτάζ του κυριακάτικου Τύπου, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την επιλογή του.

Η Χριστίνα Κοραή μάλιστα, πάντα με καλό ρεπορτάζ από τη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζει σήμερα στη “Real News” ότι η αντικατάσταση Κουμουτσάκου από την Κικίλια επισπεύδεται και λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Τζανακόπουλου στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Μετά τον ανασχηματισμό, η επιλογή Τζανακόπουλου φρέσκαρε την εικόνα της κυβέρνησης, καθώς πρόκεται για έναν νέο άνθρωπο, χωρίς υπερέκθεση και φθορά από το παρελθόν, ο οποίος… σπριντάρει στο briefing.

Έτσι, σύμφωνα με τη Χριστίνα Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτηκε να προωθήσει τον Βασίλη Κικίλια, που είναι επίσης νέος, αν και κουβαλάει ήδη φορτία από το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν του, ώστε να μην χάσει η ΝΔ τη μάχη της εικόνας στον τομέα της εκπροσώπησης.

Οι εξελίξεις… έρχονται.
http://ysterografa.gr/