Ασημένιοι οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, έχασαν 1-0 από την Καλαμαριά στον τελικό


Τη δεύτερη θέση κατέκτησε τελικά το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο της Φυλής στην Αθήνα η ομάδα της Ορεστιάδας ηττήθηκε στον τελικό με 1-0 μετά από πέναλτι – δώρο που παραχώρησε στην ομάδα του ΕΠΑ.Λ Καλαμαριάς.
Σε μια ανύποπτη φάση στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου και μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Ρούμογλου άκουσε σφύριγμα και έπιασε τη μπάλα με τα χέρια. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ που έμελε να κρίνει τον τελικό. Τα παιδιά από την Ορεστιάδα προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε πολύ στεναχωρεμένους καθώς πίστευαν στις ικανότητες τους και ήθελαν πολύ την κατάκτηση του τροπαίου.
Η δεύτερη θέση μετά από την εξαιρετική τους πορεία, δεν παύει να αποτελεί μια σημαντική επιτυχία και μια παρακαταθήκη για το μέλλον και για τον καθένα ατομικά αλλά και για το ποδόσφαιρο του βόρειου Έβρου συνολικά.
Για την ομάδα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας αγωνίστηκαν οι: Π. Οτέμπερης, Μπουργούδης, Κιτσικούδης, Γοδόσης, Πετράς, Ντινούδης, Πεχλιβανίδης, Ρούμογλου, Καράμπελιας, Η. Οτέμπερης, Μπαξεβανίδης
thrakisport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια