Θέλει το διπλό και θα το ανταμείψει ο Ιβάν

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ετοιμάζει πριμ σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού και φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες

Για λίγη ώρα μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αλλά ο λόγος του είχε ουσία. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε το απόγευμα στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή του "Δικεφάλου" κι αφού είχε σύντομη συζήτηση με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τον Ζήση Βρύζα, μίλησε για μερικά λεπτά και με τους ποδοσφαιριστές.
Το μήνυμα που θέλησε να τους περάσει είναι αυτό που αναφέραμε σε ρεπορτάζ ίγο νωρίτερα: Ότι είναι στο πλευρό τους, ότι τους πιστεύει και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους κράτησαν την "θέρμη" με την οποία ασχολείται με τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης και το πόσο πολύ θέλει μία νίκη επί του Ολυμπιακού.
Μπορεί να μην μίλησε ευθέως για πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του διπλού, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε άφησε την αίσθηση ότι είναι έτοιμος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τους ανταμείψει αν του προσφέρουν χαρά αύριο το βράδυ. Κι αυτό δημιουργεί ένα ακόμη κίνητρο, στα πολλά που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να φύγουν αλώβητοι από την έδρα του μεγάλου αντιπάλου τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια