Σε 6 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία καταδικάστηκε η Αριάδνη Ροροπούλου! Σταματάει την ενασχόληση της με τα κοινά της Ορεστιάδας…


Σε 6 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Ορεστιάδας Αριάδνη Ροροπούλου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας.

Η κ. Ροροπούλου, η οποία προ ημερών έχει τεθεί και σε πεντάμηνη αργία από το πενταμελές πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών οργάνων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ), καταδικάστηκε για ψευδορκία!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο εργολάβος Κωνσταντίνος Σίσκος είχε αναλάβει τα έργα «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ», «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΑΓΗΝΗΣ» και «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΑΚΚΟΥ» επί δημαρχείας Γρηγόρη Τζότζολα. Ο Δήμος Ορεστιάδας του χρωστούσε 83.000 ευρώ και άσκησε αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ορεστιάδας.
Την περίοδο όπου η κ. Ροροπούλου ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, στην εκδίκαση της αγωγής, στις 24 Σεπτεμβρίου 2009, κατέθεσε ψευδώς ότι ο Σίσκος δεν είχε ενοχλήσει ποτέ το Δήμο Ορεστιάδας για την καταβολή αυτού του ποσού!
Η αλήθεια είναι ότι ο εργολάβος είχε στείλει εξώδικη δήλωση προς τον Δήμο, είχε καταθέσει και αίτηση και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πηγαινοερχόταν συνεχώς μέσα στο Δημαρχείο και ζητούσε την καταβολή της αμοιβής του. Να σημειωθεί ότι η κ. Ροροπούλου έχει ασκήσει έφεση.
Πηγές της Δημοτικής Αρχής, τονίζουν στην Piazza del Popolo, ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Αριάδνη Ροροπούλου αποτελεί παρελθόν από τον Δήμο και την παράταξη. Η ίδια μάλιστα τονίζει στο στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της, πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο με την αυτοδιοίκηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια