Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Παρολί υψηλών αποδόσεων


Υποσχέθηκα εαυτόν να μην… ανοιχτώ τόσο το Σάββατο, καμιά φορά είναι και θέμα ρέντας το στοίχημα και η χθεσινή βραδιά, αν και ήμουν αισιόδοξος για τις εκτιμήσεις, με φρέναρε. Και εντέλει κατέληξα, πλην μιας ψιλοχαμηλής τριάδας, σε δύο δύο παρολί υψηλών αποδόσεων. Και ό,τι βγει…
Αρχή με… οικεία, για εμέ, γήπεδα. Στην τουρκική SuperLig ποντάρω κυρίως, με πολύ ρίσκο, στο διπλό της Ορντούσπορ στη Σεβάστεια για την πρώτη της φετινή νίκη εκτός έδρας, τώρα που… καίγεται για αποτέλεσμα, ενάντια σε μια ασταθή ομάδα. Το Γκαζιαντέπσπορ – Εσκισεχίρσπορ, τις οποίες χωρίζουν μονάχα 4 βαθμοί στην κατάταξη, έχει… πολύ ισοπαλία. Στην Ιρλανδία, το μόνο αποψινό ματς είναι ανάμεσα στη νεοφώτιστη Λίμερικ που  πραγματοποιεί δυναμική εκκίνηση και στην ξεκούραστη, προερχόμενη από δύο αναβολές, Σεντ Πάτρικς που έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και τον πρώτο λόγο για ένα καλοπληρωμένο διπλό.
Στη Super League, για να το… πονηρέψω λίγο το ότι το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα άλλαξε ώρα και δεν ορίστηκε στο Παγκρήτιο με… έψησε ακόμη περισσότερο για τον άσο. Το Αρης – Πανθρακικός, το 1.60 του άσου βάσει κινήτρου μόνο μικρό δεν μου φαίνεται… ΣτηνΙταλία το μάτι πήγε απευθείας στον άσο της Ιντερ, Derby d’ Italia είναι αυτό, και δη στο Μιλάνο όταν η Γιουβέντους έχει να σκέφτεται το ματς με την Μπάγερν και έχει και… μαξιλαράκι 9 βαθμών στην κορυφή. Κι ας μην προφυλαχθούν βασικοί… Στα πονταρίσματα και το διπλό της ανεβασμένης (τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε) Ρόμα επί της Παλέρμο που δεν έχει νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές, έχει πέσει και… δεν το ξέρει.
Στην Premier League, η Γουίγκαν νίκησε στις καθυστερήσεις τη Νιούκαστλ και δίνει έναν ακόμη «τελικό», αυτή τη φορά με τη Νόριτς που κίνητρο δεν έχει. Και κάθε χρόνο τέτοια εποχή παίρνει τα πάνω της και σώνεται… Στην Ισπανία, ούτε Ρεάλ ούτε Μπάρτσα ούτε special bets. Το μόνο που πόνταρα ήταν το διπλό της Σεβίλλης επί της ΛΕβάντε, με μόλις 7 από τους 38 φετινούς τους βαθμούς εκτός Ανδαλουσίας οι «ρόχος» προφανώς δεν πείθουν αλλά η Λεβάντε έχει απομακρυνθεί από τις ευρωπαϊκές θέσεις και σταδιακά στερείται κινήτρου.
Στην Πορτογαλία έχω ένα… κόλλημα ονόματι Μορεϊρένσε, ναι μεν η Εστορίλ κάνει «παπάδες» φέτος (τρεις νίκες και μια ήττα από την Πόρτο) αλλά το κίνητρο είναι με τη γηπεδούχο. «Τελικός» παραμονής το Μπράγκα – Ολιανένσε, μετά και τη χθεσινή ήττα της Ζιλ Βιθέντε η Μπράγκα με νίκη από τελευταία θα βρεθεί 3η από το τέλος. ΣτηνΟλλανδία πρώτη επιλογή ο άσος της Βίλεμ που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή, η Γκρόνινγκεν…. Τι θέλει από τη ζωή της η Γκρόνινγκεν; Στερείται κινήτρου.
Στο Βέλγιο, η Γκέρμιναλ παίζει στο «Ολιμπίκ» με τη Σερκλ Μπριζ που… σπατάλησε πολλές δυνάμεις στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου και αυτό ενδεχομένως να της στοιχίσει. Και με νίκη θα κάνει βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια