Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας για την πρόκριση της στον τελικό!

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγχαίρει τους μαθητές που αποτελούν την ποδοσφαιρική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας που προκρίθηκαν στην τελική τετράδα του πανελληνίου πρωταθλήματος λυκείων.


Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε για μια πολύ ευχάριστη στιγμή για τον Σχολικό Αθλητισμό του Έβρου αλλά και της Ανατ.Μακεδονίας - Θράκης.
Η πρόκριση της ομάδας ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας στο final four των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Λυκείων, που πραγματοποιείται 27-28/3/2013 στην Αθήνα, αποτελεί μια εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία για τον σχολικό και τον αναπτυξιακό αθλητισμό της περιοχής μας.
Η συνέχεια ωστόσο είναι πιό εντυπωσιακή και έτσι χθες 27/3/2013 το 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας κέρδισε στον ημιτελικό το ΓΕΛ Στυλίδας, με 1-0, προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων και αντιμετωπίζει σήμερα 28/3/2013 στις 11,30π.μ. το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς Θεσ/νίκης.
Συγχαρητήρια στους αθλητές-μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας καθώς και στους συνοδούς καθηγητές τους για την μέχρι τώρα μεγαλειώδη πορεία της ομάδας που μας κάνει όλους υπερήφανους και ευχόμαστε να κατακτήσει το κύπελο που οδηγεί στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια