Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?


Τα σεξ τηλέφωνα είναι κρυφή πορνεία;


Γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει πορνεία στης ροζ γραμμές αφού η απόσταση μεταξύ του πελάτη και της τηλεφωνήτριας αποπέμπει σεξουαλική επαφή. Οι γυναίκες που δουλεύουν σε ροζ τηλέφωνα είναι επαγγελματίες που σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν συνάντηση με πελάτη τους. Σκοπός των ροζ τηλεφώνων είναι να ικανοποιούν της ερωτικές φαντασιώσεις και μόνο των πελατών κάνοντας τηλεφωνικό σεξ και όχι να εκπορνεύονται.
Καμιά κοπέλα δεν πρόκειται να χάσει την δουλειά της συνάπτοντας ερωτική σχέση, έστω και περιστασιακή με κάποιον πελάτη όταν γνωρίζει ότι εξαιτίας αυτού θα χάσει την δουλειά της. Και με τα σημερινά ποσοστά της ανεργίας όλοι το σκέφτονται δυο φορές.
Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε ότι συντρέχουν λόγοι εκπόρνευσης
Είναι δυνατόν όμως δικαστήριο να αποφασίσει ότι το τηλεφωνικό σεξ αποτελεί αδίκημα και ως εκ τούτου να διώκεται ποινικά? Και όμως, όσο και παράξενο να φαίνεται, Ιταλικό δικαστήριο απεφάνθη ότι συντρέχουν λόγοι όπου το σεξ από το τηλέφωνο συγχέεται με το πραγματικό σεξ, και υπάρχει κίνδυνος εκπόρνευσης. Φυσικά είχε λόγους για να αποφανθεί τέτοιας απόφασης.
Πως να μην γελάσεις ακούγοντας κάτι τέτοιο? Είναι δυνατόν να ωθείς σε πορνεία μια γυναίκα που εργάζεται σε ροζ τηλεφωνική γραμμή? Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Από την μια πλευρά έχουμε τον πελάτη. Οπωσδήποτε ενήλικο, ο οποίος αναζητά να καλύψει μια σωματική του ανάγκη. Ψάχνει να βρει τρόπο να εκπληρώσει σεξουαλικές του φαντασιώσεις κυρίως, αφού μεσολαβεί απόσταση μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν ο ενήλικος καλεί σε ένα ροζ τηλέφωνο και μιλάει με την κοπέλα. Ή ακούει ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες, ή ακούει της ζωντανές ιστορίες που του διηγείται η γυναίκα στο τηλέφωνο. Σε όλες της περιπτώσεις βασικός σκοπός αυτών τον κλίσεων είναι ο αυνανισμός.

Γιατί κάποιος καλεί σε ροζ τηλέφωνα;

Βασικός λόγος που ένας πελάτης καλεί σε μια ροζ γραμμή είναι για να αυνανιστή. Ο πελάτης θέλει να αυνανιστεί και μια ζεστή, ερωτική και βραχνή γυναικεία φωνή θα τον οδηγήσει γρήγορα στο αποκορύφωμα. Δεν θέλει συνάντηση, ούτε ραντεβού αφού δεν ξέρει τι μπορεί να δει, και έχει πλάσει στο μυαλό του την γυναίκα με την οποία μιλά κατά τέτοιο τρόπο που να ικανοποιεί την δική του ερωτική φαντασία. Μια συνάντηση σε κάποιο ξενοδοχείο στο 90% τον περιπτώσεων θα του χαλάσει την ερωτική φαντασίωση, και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμεί. Υπάρχουν όμως και πελάτες που ψάχνουν να βρουν νέες γνωριμίες. Γνωριμίες με γυναίκες με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση, σε κάποιο ξενοδοχείο. Εκεί μπορεί να υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του πελάτη προς την εργαζόμενη και να της ζητηθεί να βρεθούνε κάπου μόνοι τους. Συνήθως με την υπόσχεση για “δωράκι”. 200-300 ευρώ για σεξ 1 ώρας. Αν η κοπέλα δεχτεί τότε, ναι, υπάρχει εκπόρνευση, και ο πελάτης προσπαθεί να την οδηγήσει σε πορνεία.
Αν όμως η κοπέλα αρνηθεί και απλά συνεχίσει να κάνει την δουλειά της (βλέπε τηλεφωνικό σεξ) δεν μπορούμε να μιλάμε για πορνεία. Στα σεξ τηλέφωνα από την στιγμή που δεν υπάρχει σωματική επαφή, δεν μπορεί να υπάρξει και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ούτε, εγκυμοσύνη, ούτε πορνεία. ΄-) Για να υπάρξουν τα παραπάνω πρέπει να προηγηθεί συνάντηση και εκούσια θέληση της γυναίκας να χρηματιστεί. Τότε μόνο συντρέχουν λόγοι εκπόρνευσης, και τότε μπορεί να διωχθεί νομικά. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν διάφοροι “δημοσιογράφοι” που θα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με σκοπό να πουλήσουν φύλλα, ή να προσελκύσουν διαφημιστές στα σαιτ του, όμως η σκέψη τους είναι όμοια με την επικεφαλίδα του άρθρου, και στην ερώτηση κρύβεται η απάντηση.
http://gnorimies.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια