Μετά τη Ρηγίλλης, επανέρχεται και ο πυρσός στη ΝΔ!

Η επιστροφή στον μεσαίο χώρο, που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσδιόρισε από την πρώτη στιγμή ως κεντρική, στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, απελευθερώνει ήδη μετριοπαθείς δυνάμεις να προσεγγίσουν και πάλι πολιτικά τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Οι πρώτες κινήσεις του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχουν κερδίσει θετικά σχόλια, ενώ και ο ίδιος, βαθύς γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας και της ψυχοσύνθεσης της Κεντροδεξιάς, έχει προχωρήσει σε μια σειρά από συμβολικές παρεμβάσεις.

Η πιο ηχηρή φυσικά είναι η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην ιστορική Ρηγίλλης, αφήνοντας πίσω τα δύσκολα χρόνια της Συγγρού, με τη φόρτιση που συσσώρευσαν.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, η νέα ηγετική ομάδα έχει δεχτεί εισηγήσεις για μια, ακόμη πιο εκκωφαντική σημειολογία, που θα αφορούσε την επιστροφή του… πυρσού στο έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Αντικαθιστώντας δηλαδή το σημερινό έμβλημα, το οποίο συνάντησε από την πρώτη στιγμή έντονη κριτική, με κάποιο που θα θυμίζει περισσότερο τον ιστορικό πυρσό, με τον οποίο μεγάλωσαν γενιές οπαδών της Νέας Δημοκρατίας.

“Ο πυρσός που περνάει από γενιά σε γενιά”, όπως είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.
ysterografa..gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια