Χρυσοβελώνη για Παπασταύρου: «Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα – Η ΝΔ οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις»

Εξηγήσεις από τη Νέα Δημοκρατία για την «υπόθεση Παπασταύρου» ζητάνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω της εκπροσώπου τύπου τους, Μαρίνα Χρυσοβέλωνη έπειτα από τη σημερινή κλήτευση για κατάθεση του πρώην συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά για τα «μαύρα» χρήματα στη Λίστα Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος του κόμματος, «επικροτούμε την ενέργεια της Δικαιοσύνης να ρίξει φως σε μια σκοτεινή περίπτωση που απολάμβανε ως τώρα πλήρη ασυλία από την προηγούμενη εξουσία».
Η κα Χρυσοβελώνει προσθέτει μάλιστα πως είναι «εντυπωσιακό και, σε κάθε περίπτωση ύποπτο, ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν ο μόνιμος και βασικός …”διαπραγματευτής” για λογαριασμό της ελληνικής πλευράς απέναντι στην τρόικα, σε όλη τη διάρκεια της αλήστου μνήμης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, και μάλιστα χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, ενώ ήταν γνωστό ότι ενεχόταν στη λίστα Λαγκάρντ ως ύποπτος τουλάχιστον για φοροδιαφυγή!».
«Πρόκειται για θλιβερή απόδειξη του απύθμενου αμοραλισμού της προηγούμενης κυβέρνησης που παραπέμπει μόνο σε χώρες-μπανανίες. ‘Η, όπως λέει θυμόσοφα ο λαός μας, "έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα…" και να κάνει - υποτίθεται - διαπραγματεύσεις για το συμφέρον των Ελλήνων φορολογουμένων! Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. που οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση τωνΑΝ.ΕΛ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια