Επεισόδιο της Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα του Νίκου Παππά

Το σχόλιο του Στέλιου Παππά που ανάγκασε την Πρόεδρο της Βουλής να αποχωρήσει από την Κεντρική Επιτροπή

Από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλειψε ούτε ο τσακωμός με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Νίκο Παππά και τον πατέρα του Στέλιο. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες λέγοντας ότι θα δοθούν με τη νόμιμη σύνθεση του νέου ΔΣ του ΕΣΡ, την οποία αποφασίζει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με δήλωση της κας Κωνσταντοπούλου εκείνη τη στιγμή ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας, Στέλιος Παππάς, είπε: «κάποιοι έχουν συγγενείς εκεί».

Η Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, κάτι που δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οργισμένη από την αίθουσα. Λίγη ώρα αργότερα πήρε τον λόγο και απευθυνόμενη στον Στέλιο Παππά η είπε: «σύντροφε Στέλιο ΑΝ αυτά είναι τα όπλα που επιλέγουμε να δώσουμε τον πόλεμο αυτό, τότε έχουμε ηττηθεί πρώτα μέσα μας».

Υπογράμμισε επίσης: «Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να υπονομεύσει ή να επιτεθεί σε σύντροφο δημόσια».

Στο βήμα ακολούθησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ο οποίος είπε: «Στην παρέμβασή μου ήμουν σαφής. Λέω ότι η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής πρέπει να προχωρήσει άμεσα ώστε να αποκτήσει το ΕΣΡ νόμιμη σύνθεση. Η θητεία όλων των μελών του ΕΣΡ έχει λήξει. Δεν μπορούμε να καθυστερούμε και έχω και προσωπική ευθύνη ως αρμόδιος υπουργός να κάνω τα πάντα ώστε η σύνθεση του ΕΣΡ που θα αποδώσει τις άδειες τις νόμιμες, να έχει νόμιμη σύνθεση».

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια