Εγγραφές RUN GREECE Αλεξ/πολης

Ξεκινάνε οι εγγραφές του 2ου RUN GREECE Αλεξ/πολης, που θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2015
Από την Δευτέρα 3/8 ξεκινάνε οι εγγραφές του 2ου Run Greece της Αλεξ/πολης, οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά ή δια ζώσης στον Εθνικό. 
Φέτος αυξάνεται η δυνατότητα αριθμού συμμετοχής, από 1800 σε 2700 αθλητές και αθλήτριες, η διαδρομή παραμένει ίδια, ενώ αναμένονται συμμετοχές και από τις γύρω χώρες.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και προβλέπεται γρήγορα να κλείσουν οι συμμετοχές.
Αναλυτικά οι οδηγίες εγγραφών:

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE -Αλεξανδρούπολη μπορούν να γίνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας  http://www.run-greece.gr,είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε και στη συνέχεια να καταθέσετε στα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στην Πλατεία Πολυτεχνείου από 3 έως 14 Αυγούστου 2015 καθημερινές 10.00 – 13.00 και από 17 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου 2015 καθημερινές 10.00-13.00 & 18.00 – 20.00

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με την συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ή την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν). 
Εγγραφές μετά τις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 2.700 δρομείς
Αγώνας 10χλμ: 450
Αγώνας 5χλμ: 1500
Αγώνας Παιδιών: 750 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στον αγώνα έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ για τους αγώνες 5 & 10χλμ. 
Η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει: 
(α)είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 08048057981 (Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ - ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981) - Δικαιούχος: ΣΕΓΑΣ
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: info@run-greece.gr).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Αιτήματα ακύρωσης εγγραφής γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης του αρμόδιου Γραφείου του ΣΕΓΑΣ (με fax ή email) και μόνο μέχρι και δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Μετά την ημερομηνία αυτή κανένα αίτημα ακύρωσης εγγραφής δεν γίνεται δεκτό. Στην περίπτωση ακύρωσης, το ποσό της συνδρομής συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ
Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση τόσο με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, όσο και με τον αριθμό συμμετοχής σας, τρεις μέρες πριν τον αγώνα.
Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε θα μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα. 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 – 20.00. 
Οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και το πακέτο συμμετοχής τους από διαφορετικά τραπέζια με βάση τον αριθμό συμμετοχής τους (ξεχωριστά τραπέζια για αγώνα 10χλμ, αγώνα 5χλμ, αγώνα παιδιών).
Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται είτε με επίδειξη ταυτότητας είτε με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του.
Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί είτε να το δει στις online starting lists που θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, είτε στις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στο Νέο Νομαρχείο.
Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:
• Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5 & 10χλμ):
    τον αριθμό συμμετοχής του με το «chip» χρονομέτρησης  
    παραμάνες για τον αριθμό
    αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν γίνεται χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

• Τσάντα δρομέα – Η τσάντα του δρομέα περιλαμβάνει: 
    Τεχνικές Οδηγίες
    Τ-shirt WIND

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια