Ο Αν. Δημοσχάκης χαιρετίζει το άνοιγμα του Εργοστασίου Ζάχαρης

Χαιρετίζει ο Βουλευτής Έβρου Αν. Δημοσχάκης την οριστική απόφαση να ανοίξει τελικά το Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδος για την φετινή παραγωγή και την προκήρυξη διαγωνισμού για 94 θέσεις ορισμένου χρόνου.
Η λειτουργία του εργοστασίου ήταν μέρος των υποστηριζόμενων του προτάσεων πριν τις Βουλευτικές Εκλογές, αλλά κυρίως ήταν μέρος του προεκλογικού προγράμματος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και όχι μόνο.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο κ. Δημοσχάκης, το σημαντικότερο και δικαιότερο αίτημα των κατοίκων του Β. Έβρου ήταν και είναι ο σεβασμός στην αξιοπρέπειάς τους. Κι αυτή ορίζεται μέσα από την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου του Διδυμοτείχου και την δυνατότητα να παράγουν και να εργάζονται, με το φουγάρο του εργοστασίου, που απέχει 1800 μέτρα από τα σύνορα, αναμμένο να σηματοδοτεί αυτήν την ευκαιρία.
Όταν στις αρχές της χρονιάς η παρούσα Κυβέρνηση εξέδωσε ΠΝΠ για την χρηματοδότηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζαχάρεως, ο Βουλευτής υπήρξε συγκρατημένα αισιόδοξος και πίεζε συνεχώς (ερώτησή του για το θέμα κατατέθηκε στις 8/4, λεπτομέρειες στον σύνδεσμο http://www.dimoschakis.gr/?p=927) για εξασφάλιση της λειτουργίας του εργοστασίου, χωρίς να επαναπαύεται στον αρχικό ενθουσιασμό της προαναφερθείσας χρηματοδότησης (από την πρώτη στιγμή έκδοσης της ΠΝΠ έφερε μπροστά το θέμα του Εργοστασίου Ορεστιάδος με ανακοίνωσή του, λεπτομέρειες στον σύνδεσμο http://www.dimoschakis.gr/?p=905).
Ο Βουλευτής έχει θέσει ως βασική του προτεραιότητα για την ανάπτυξη της περιοχής την λειτουργία του Εργοστασίου υπό καθεστώς βιώσιμης και ορθολογικής διαχείρισης. Παραμένει ενεργά στην μάχη ενάντια στην ανεργία και υπέρ της δημιουργίας των συνθηκών εκείνων που θα οδηγήσουν τον Έβρο και την Ελλάδα στην ευημερία και την ασφάλεια.
Ευελπιστεί σύντομα να δοθεί μόνιμη και διαρκής λύση στο πρόβλημα αυτό που πρέπει όλοι οι θεσμικοί παράγοντες να στοιχιζόμαστε πίσω από αυτές τις Αρχές και Αξίες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια