Νέοι αναπληρωτές διοικητές στα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (5/8) τα ονόματα αναπληρωτών διοικητών σε νοσοκομεία όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων και σε αυτά του Διδυμοτείχου και της Αλεξανδρούπολης. Η επιλογή των προσώπων έγινε από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Στέφανος Καρακόλιας: Έχει πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δεύτερου μεταπτυχιακού στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική επίσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει διατελέσει Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών και επιστημονικός συνεργάτης σε Ερευνητικά Έργα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ν.Μ.Πα.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σταύρος Τζωίδης: Έχει πτυχίο από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, ενώ έχει αποφοιτήσει επίσης από τη Σχολή Εφαρμογής Οικονομικών Επιστήμων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και τη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ελληνικού Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έχει διατελέσει Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, Οικονομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Κύπρου και Προϊστάμενος του Τμήματος Προμηθειών του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ, στη Θεσσαλονίκη.