Βόλεϊ: Ευχαριστίες του Εθνικού και κάρτες διαρκείας


Ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ μετά και την επιτυχή του αδειοδότηση για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017 θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του για την ελαστικότητα και την καλή διάθεση που έδειξαν απέναντι στο σωματείο.
Σε όσους επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλους συλλόγους τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες.
 Ο Εθνικός θα συνεχίσει προσηλωμένος στις ιστορικές αρχές του να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ με κινητήριο δύναμη και για φέτος πάλι ντόπιους αθλητές (οι 7 στους δεκατέσσερις είναι εβριτες) και φυσικά με την προσθήκη έμπειρων και ταλαντούχων αλλοδαπών αθλητών.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους της ομάδας μας που την στηρίζουν χρόνια και να τους υπενθυμίσουμε πως φέτος είναι η χρόνια που τους χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε φορά δίπλα στην ομάδα. Τα εισιτήρια διαρκείας λοιπόν είναι προς διάθεση των φίλων του Εθνικού για τη σεζόν 2016-17 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν, εξασφαλίζοντας μια θέση στις συγκινήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου , ενισχύοντας παράλληλα σημαντικά την προσπάθεια των ανθρώπων του.
Οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα.
Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας, Από Δευτέρα έως και Παρασκευή: 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου). Τηλεφωνο: 25510-28761