Ένας πρότυπος παιδικός σταθμός που εξυπηρετεί Μελίσσια, Βριλήσσια και Χαλάνδρι

Ήρθε η ώρα του σχολείου; Οι παιδικοί σταθμοί είναι η αφετηρία της εκπαίδευσης και διάπλασης της προσωπικότητας του παιδιού σας. Πρόκειται για μία χρονιά κατά την οποία το παιδί θα εγκλιματιστεί με την μάθηση, θα μάθει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθεί σε μία ομάδα και θα προσαρμοστεί σε μία νέα ζωή και καθημερινότητα. Με λίγα λόγια μεγαλώνει σιγά σιγά και αποκτάει τις δεξιότητες που θα το ακολουθούν για μια ζωή!
Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού είναι πολύ σημαντική για το ξεκίνημα του παιδιού, γι’ αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή και προσήλωση στην τελική σας επιλογή.
Γνωρίστε τον παιδικό σταθμό-νηπιαγωγείο «MARVI’S»
Πρόκειται για έναν παιδικό σταθμό με σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες από την πρώτη στιγμή της κατασκευής τους ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Έχει τις υποδομές και όλο το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να μπορεί να δέχεται παιδιά από 2 ετών. Το προσωπικό που συνεργάζεται με το σχολείο είναι πλήρως καταρτισμένο, κατέχοντας πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους συνυφασμένα με τις παιδαγωγικές επιστήμες, την μουσικοκινητική αγωγή, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και την γυμναστική παιδεία.
Οι εγκαταστάσεις του σχολείου διαθέτουν ευρύχωρες και φωτεινές αίθουσες, με συστήματα πυρανίχνευσης και όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Οι εξωτερικοί χώροι είναι κατάλληλοι για παιχνίδι με εγκαταστάσεις παιδικής χαράς και γκαζόν που καλύπτει έναν μεγάλο χώρο, στον οποίο τα παιδιά παίζουν με την επίβλεψη συνεχώς κάποιου εκπαιδευτικού.
Τέλος, στις δραστηριότητες του σταθμού περιλαμβάνονται εργασίες και δράσεις που σχετίζονται πολύ στενά με το φυσικό περιβάλλον, την γυμναστική και το θεατρικό παιχνίδι.
Ο παιδικός σταθμός «MARVI’S» που μπορεί να εξυπηρετεί περιοχές όπως Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι και Πεντέλη.