Τα κορυφαία ξενοδοχεία Urban Residence σας περιμένουν και στο Μαρούσι

Ταξιδεύετε στην Αθήνα οικογενειακώς και ψάχνετε ένα σπίτι ή ένα ξενοδοχείο που να μπορεί να φιλοξενήσει όλη σας την οικογένεια και να νιώθετε σαν στο σπίτι σας ακόμα κι όταν βρίσκεστε μακριά από αυτό;
Για όποιο λόγο κι αν χρειάζεται να μετακομίσετε, για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, τα κορυφαία ξενοδοχεία στο Μαρούσι Urban Residence, είναι τα ιδανικότερα σπίτια που θα σας φιλοξενήσουν και θα σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για όσο καιρό διαμένετε στην Αθήνα.
Τα ξενοδοχεία Urban Residence είναι παγκοσμίου φήμης και υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, άρα και στην Αθήνα. Η ιδέα πίσω από τα ξενοδοχεία Urban Residence ξεκίνησε με βάση την διάθεση ενός άνετου και ευχάριστου χώρου, για τους ανθρώπους που ταξίδευαν οικογενειακώς σε άλλες πόλεις ή χώρες, για ιατρικούς λόγους, για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή και ήθελαν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους και στην καινούργια πόλη.
Η ιδέα αυτή σιγά σιγά εξελίχθηκε και πλέον τα ξενοδοχεία Urban Residence είναι διαθέσιμα και στην Αθήνα, παρέχοντας σας μοναδικές ανέσεις ευρωπαϊκού επιπέδου.
Τα ξενοδοχεία Urban Residence στην Αθήνα, βρίσκονται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην Αγία Φιλοθέη, μία περιοχή πολύ ήσυχη και ευχάριστη, που βρίσκεται ωστόσο ταυτόχρονα σε κοντινή απόσταση από την Κηφισίας, όπου βρίσκονται οι περισσότερες πρεσβείες, αλλά και από όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα όπως το Mall και το Avenue και φυσικά δίπλα σε μεγάλα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα όπως το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τις κλινικέςμαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΣΩ και ΓΑΙΑ.

Η επιτελική θέση του και η πρωτοποριακή άνεση με το μινιμαλιστικό design που προσφέρουν τα ξενοδοχεία Urban Residence στο Μαρούσι, τα καθιστούν την καλύτερη πρόταση για κάθε οικογένεια που θέλει να ταξιδέψει με άνεση!