Σεμινάρια και μαθήματα ομοιοπαθητικής από το IKKO

Τα τελευταία χρόνια η ομοιοπαθητική γίνεται μία όλο και πιο αναγνωρισμένη διεθνώς επιστήμη που προτιμούν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι και βλέπουν καθημερινά τα θαυματουργά αποτελέσματα που έχει στην υγεία τους.
Έτσι η ομοιοπαθητική αποκτά μεγάλη δημοτικότητα και η αυξημένη ζήτηση για πρακτικούς της ομοιοπαθητικής, χρειάζεται και την ανάλογη εξειδίκευση, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των ασθενών.
Για το λόγο αυτό ιδρύθηκε το ΙΚΚΟ, το Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής, που παρέχει σεμινάρια και μαθήματα ομοιοπαθητικής, δίνοντας την ευκαιρία να εξασκήσετε αυτή την επιστήμη, βοηθώντας ακόμα περισσότερους ανθρώπους να βρουν την υγεία και την ευεξία που λείπει από τη ζωή τους.
Η ιδιαιτερότητα της ομοιοπαθητικής ως επιστήμης είναι ότι είναι σε θέση να βλέπει πέρα από την «ταμπέλα» της νόσου και επιχειρεί να θεραπεύσει τις αιτίες που την προκαλούν και όχι απλώς τα συμπτώματά της, διεγείροντας παράλληλα τις φυσικές θεραπευτικές δυνατότητες του σώματος και επιφέροντας υγεία, ζωντάνια και ευεξία με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.
Το βασικότερο πράγμα που διδάσκεται στα σεμινάρια και μαθήματα ομοιοπαθητικής στο ΙΚΚΟ, είναι ότι κάθε ομοιοπαθητικός δεν θα πρέπει απλώς να αντιμετωπίζει επιφανειακά τα συμπτώματα και να στοχεύει στην προσωρινή εξάλειψη τους, αλλά να ψάχνει τη ρίζα της πάθησης και να μπορεί να θεραπεύει τον ασθενή από μέσα.
Στα σεμινάρια και μαθήματα ομοιοπαθητικής του ΙΚΚΟ, μαθαίνουμε να επιλέγουμε φάρμακα και σκευάσματα που καλύπτουν συνολικά τα προβλήματα του ατόμου αντί να διάφορα φάρμακα που στοχεύουν συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ασθενείς βλέπουν άμεση βελτίωση της συνολικής ενέργειας, της διάθεσης, της ποιότητας του ύπνου τους και της πέψης αλλά και την εξαφάνιση πολλών άλλων συμπτωμάτων που εκ πρώτης όψεως φαινόταν να μην έχουν καμία σχέση με την αρχική τους πάθηση.