Ενεργειακά τζάκια – σόμπες και λέβητες πέλλετ: Εσείς τι διαλέγετε;

Μέχρι πριν λίγα χρόνια σε πολλά σπίτια η σόμπα ήταν το κυρίαρχο θερμαντικό μέσο, το οποίο και πάλι εν όψει οικονομικής κρίσης έρχεται να συμπληρώσει την θέρμανσή σας. Εναλλακτικά αντί για την σόμπα μπορούμε να βρούμε τον λέβητα ή το ενεργειακό τζάκι.
Σόμπα και λέβητας πέλλετ
Κάνοντας ακόμα οικολογικότερο και φθηνότερο τον τρόπο θέρμανσης, οι καταναλωτές επιλέγουν αντί για το απλό ξύλο να αγοράσουν πέλλετ. Αυτό σημαίνει καλύτερη καύση και μεγαλύτερης διάρκειας. Τα πέλλετ για τις σόμπες ή τον λέβητα  παρέχονται στο εμπόριο από πολλούς προμηθευτές και το καλό είναι ότι μπορείτε να τα βρείτε συσκευασμένα σε θήκες, ώστε να μην λερώνετε τον χώρο σας.
Ενεργειακό τζάκι
Τα πέλλετ μπορούν να τοποθετηθούν και στο ενεργειακό τζάκι, το οποίο παρέχει επίσης μία σημαντική εστία θερμότητας. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο θάλαμος του τζακιού είναι κλειστός, ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση ατυχήματος ή απροσεξίας με την φωτιά.
Το πέλλετ αναμφισβήτητα είναι μία ολοκληρωμένη λύση που δεν ρυπαίνει το περιβάλλον και πλέον προσφέρεται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η τυποποιημένη του διάσταση επιτρέπει σε όλους τους καταναλωτές να τα αφήνουν όπου επιθυμούν χωρίς να φοβούνται για τρίμματα που μπορεί να προκύψουν, όπως συμβαίνει με τα κανονικά ξύλα.
Εσείς ποια θέρμανση προτιμάτε για το σπίτι σας; Έχετε μείνει ακόμα στο πετρέλαιο; Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και μερικούς άλλους τρόπους που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα;
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και μάθετε τις τιμές στα ενεργειακά τζάκια, τους λέβητες πέλλετ και τις σόμπες πέλλετ, εξοικονομώντας χρήματα για την θέρμανσή σας.
Η εταιρεία Starfire εισάγει και κατασκευάζει προϊόντα που αφορούν την θέρμανση, απασχολώντας ένα πολύ εξειδικευμένο προσωπικό που είναι στην διάθεσή σας για συμβουλές και άμεση εξυπηρέτηση!