ΣΥΡΙΖΑ: Χρονιά ανατροπών το 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εύχεται σε όλους τους συμπολίτες υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα βρεθεί μαζί με την κοινωνία σε όλες τις δύσκολες μάχες της επόμενης περιόδου

Οι γιορτές αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες με μνημόνια, κι το 2013 μπορεί να είναι μια χρονιά μεγάλων, νικηφόρων αγώνων και ανατροπών, εκτιμά οΣΥΡΙΖΑ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.
«Η χρονιά που πέρασε μπορεί να σημαδεύτηκε από τη συνέχιση της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής για το λαό και τη χώρα, δημιούργησε, ωστόσο, προσδοκίες για την ανατροπή της» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Προσδοκίες που γέννησαν οι διαρκείς αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας, που γέμισαν δρόμους και πλατείες, διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια και περισσότερη δημοκρατία. Προσδοκίες που δημιουργούνται από την απόρριψη του μνημονίου από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».
Εκφράζει την πεποίθηση πως «ο σχηματισμός της τρικομματικής συγκυβέρνησης και η συνέχιση της ίδιας άδικης νεοφιλελεύθερης πολιτικής είναι στον αντίποδα των επιθυμιών της πλειοψηφίας της κοινωνίας». «Όσο περνάει ο καιρός, θα φαίνεται πιο καθαρά το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση και το μνημονιακό μπλοκ που τη στηρίζει» τονίζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εύχεται σε όλους τους συμπολίτες υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα βρεθεί μαζί με την κοινωνία σε όλες τις δύσκολες μάχες της επόμενης περιόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια