Κώστας Βουτσάς: "Ο Γιώργος Αυτιάς είναι γλείφτης και μεγάλος...σαλιάγκας"!


Ο δημοφιλής ηθοποιός κάνει φουλ επίθεση, σε γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα...

Με αυτούς τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκε ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξη του στο "TV ΕΘΝΟΣ", που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Σε ερώτηση για το ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν μπορεί να βλέπει στην οθόνη του, ο Κ.Βουτσάς απάντησε χωρίς να μασήσει τα λόγια του :«Τον σάλιαγκα τον Γιώργο Αυτιά, πολύ 'γλείφτης', βρε παιδί μου! Γιατί με κοιτάς παράξενα; Επειδή το λέω; Απαγορεύεται να κάνω κριτική, όπως μου κάνουν και μένα; Δεν μ' αρέσει, πώς να το κάνουμε; Και τον θεωρώ μεγάλο σάλιαγκα, το ξαναλέω ανοιχτά».

Από τα "βέλη" του γνωστού ηθοποιού, δεν ξέφυγαν και άλλοι παρουσιάστες καθώς επανέλαβε όσα είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη του, όταν είχε πει: «Οι παρουσιαστές είναι σαν...τα γιαούρτια, έχουν ημερομηνία λήξεως». Υπερασπιζόμενος την παραπάνω δήλωση του ανέφερε: «Μα ψέματα λέω; Πού είναι ο Μικρούτσικος, η Κορομηλά, η Αλιμπέρτη, ο Φερεντίνος; Όση επιτυχία και να έχεις κάνει, η TV θέλει νέα πρόσωπα και οι εξαιρέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα».

Αντίθετα ο δημοφιλής ηθοποιός "έσταζε μέλι" για τον Λάκη Λαζόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε "χαρισματικό πλάσμα". Ενώ δεν έκρυψε πως μεγάλη του αδυναμία, είναι οι "Ράδιο - Αρβύλα".

pressarismenos.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια