5 ψέματα και αλήθειες για το σεξ!


Ποιες είναι οι αλήθειες και ποια τα ψέματα στης σχέσεις;

To πιο αγαπημένο θέμα στης συζήτησης και αντρών και γυναικών πάντα ήταν, και θα είναι το σεξ. Το μέγεθος πάντα είχε σημασία, η διάρκεια που μπορεί να αντέξει ο σύζυγος ή ο εραστής και πόσους οργασμούς έχει μια γυναίκα που δεν προσποιείται είναι θέματα που όλοι μας τα συζητάμε στης παρέες. Φυσικά γύρω τους υπάρχουν πολλοί μύθοι και αλήθειες και ακόμη περισσότερα λέγονται και γράφονται οπότε στο σημερινό άρθρο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα.

Ας ξεκινήσουμε από τους 5 βασικούς σεξουαλικούς μύθους:


2. Στης γυναίκες ο οργασμός διαρκεί περισσότερο αλλά και μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς ενώ οι άντρες τελειώνουν μόνο μια φορά. Αλήθεια. Ο οργασμός στης γυναίκες έχει διάρκεια 5 φορές μεγαλύτερη από τον αντρικό, και οι γυναίκες μπορούν να έχουν όσους οργασμούς αντέχουν. Αν ο άντρας με τον οποίο κάνουν έρωτα είναι καλλιτέχνης τότε αυτές θα είναι οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου αφού θα φτάνουν σε οργασμό συνέχεια και συνέχεια.1. Το μέσο πέος του άντρα σε στύση είναι μόλις 13 πόντους: Αλήθεια. Και μην μου πείτε εδώ ότι στης τσόντες έχετε δει πέη τεράστια 30-40 πόντους. Στης ταινίες για ενήλικους οι ηθοποιοί επιλέγονται βάση προσόντων οπότε δεν θα πάρουν κάποιον ο οποίος την έχει μικρή αφού δεν θα γράφει καλά στην κάμερα, αλλά και δεν θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές που έχουν συνηθίσει να βλέπουν μεγάλα εργαλεία στην οθόνη. Αν λοιπόν η κολλητή σας φίλη σας πει ότι βρήκε έναν παίδαρο που την έχει 20 πόντους, καλό είναι να πάρετε το τηλέφωνο του για παν ενδεχόμενο. Τέτοιο κελεπούρι δύσκολα βρίσκεις.
3. Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό, για να ικανοποιήσουν το αντρικό εγώ. Αλήθεια. Το 80% των γυναικών κατά την διάρκεια της σχέσης τους έχει προσποιηθεί οργασμό μόνο και μόνο για να νιώσει ο ερωτικός τους σύντροφος άντρας. Στην ψυχολογία της γυναίκας βρίσκετε το κλειδί της απάντησης, όμως εφόσον ο άντρας σας δεν μπορεί να σας φέρει σε οργασμό τότε καλό είναι να τον αναζητήσετε σε εραστή που θα σας κάνει ευτυχισμένη δείχνοντας σας τι στερηθήκατε τόσο καιρό.
4. Τα προφυλακτικά θα σε προστατεύσουν από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη: Λάθος. Ναι μεν τα προφυλακτικά προστατεύουν από εγκυμοσύνη όμως όχι στο 100%. Ο συνδυασμός προφυλακτικού και αντισυλληπτικού χαπιού στο 99% των περιπτώσεων δεν θα σας αφήσει έγκυο, αν όμως κάτι τέτοιο συμβεί καλό είναι να ξέρετε τουλάχιστον το όνομα του πατέρα.
5. Οι γυναίκες είχαν 2 ερωτικούς συντρόφους πριν από εσάς και οι άντρες 10. Αλήθεια και ψέμα μαζί. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα με πόσους άντρες έχει κάνει σεξ θα σου πει ότι εσύ είσαι ο δεύτερος της, ή στην χειρότερη περίπτωση ο τρίτος. Οι μισές θα σου πουν ότι είναι ακόμη παρθένες. Οι άντρες αντίστοιχα στην ίδια ερώτηση θα προσθέσουν τουλάχιστον 5 με 10 γυναίκες ως ερωτικές τους εμπειρίες, αφού οι κοινωνία αποδέχεται ότι ο άντρας μπορεί να έχει πολλές σεξουαλικές σχέσεις για να έχει εμπειρίες ενώ οι γυναίκα πρέπει να παραμείνει αμόλυντη και παρθένα πριν τον γάμο της. Ανοησίες που φυσικά δεν ισχύουν αφού και οι γυναίκες αλλά και οι άντρες πρέπει να έχουν αρκετό αριθμό ερωτικών επαφών πριν επιλέξουν τον κατάλληλο για γάμο. Και σε αυτό το σπορ η εμπειρία είναι απαραίτητη.
Κάντε σεξ χωρίς να κολλάτε στα ταμπού και στης προκαταλήψεις της κοινωνίας φροντίζοντας να αποκομίσετε πολύτιμες εμπειρίες που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα σας έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα επιλογής συζύγου να ξέρετε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή.


gnorimies.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια