Δεν πάει Κόπα Αφρικα ο Σισοκό!

Ο Σαμπρί Λαμουσί έκανε... πρωτοχρονιάτικο δώρο στον Χουάν Ρότσα, καθώς δεν συμπεριέλαβε στην τελική 23άδα της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Αφρικα τον Ιμπραήμ Σισοκό και έτσι ο Ιβοριανός άσος δεν θα απουσιάσει από κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού μέσα στον Ιανουάριο
.

Από κει που υπήρχε ενδεχόμενο να χάσουν οι πράσινοι έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες τους ακόμη και για έναν μήνα, τελικά ο Σισοκό δεν θα χάσει ούτε το ματς με τον Λεβαδειακό, που ήταν αρχικά λίγο έως πολύ αναμενόμενο, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα. 

Και αυτό διότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "Ελεφάντων" της Αφρικής, Σαμπρί Λαμουσί δεν συμπεριέλαβε στην τελική 23άδα που ανακοίνωσε τον 21χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού κι έτσι ο Ρότσα δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σισοκό σε κανένα ματς των πρασίνων.

Ο Σισοκό ήταν αρχικά στην προεπιλογή των παικτών της Ακτής Ελεφαντοστού αλλά πριν από τρία 24ώρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την τελική 23άδα από την οποία απουσιάζει το όνομα του παίκτη του Τριφυλλού.

Αυτό σημαίνει πως ο Ιβοριανός άσος θα είναι παρών τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας του β' γύρου κόντρα στον Λεβαδειακό όσο και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ψάχνει γυμναστή, φεύγει ο ΓράμμοςΣτο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γυμναστή, καθώς ο Γιάννης Γράμμος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομοσπονδία του Κατάρ που θα διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022 να τους βοηθήσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με ότι αφορά την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και την Δευτέρα (31/12) θα πάει για τελευταία φορά στην Παιανία.

sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια