Δεν ανανεώνει ο Κριστιάνο

Απρόθυμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τηρήσει την υπάρχουσα συμφωνία και στη συνέχεια να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Μία νέα βόμβα ήρθε να ταράξει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία μόνο ηρεμία δεν υπάρχει τους τελευταίους μήνες.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σύμφωνα με την "AS" δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, παρά την πρόταση που θα του γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Πορτογάλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2015 και ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε αυτή να είναι και η τελευταία του χρονιά στη Μαδρίτη. Ο Ρονάλντο είναι γνωστό πως δεν περνάει καλά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και το πρόβλημα του δεν είναι -κυρίως- οικονομικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ θα του προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά αυτό δεν αναμένεται να τον συγκινήσει, αφού αυτά που δεν του αρέσουν στους Μαδριλένους είναι πολλά και σημαντικά.

Τέλος, ο Ρονάλντο εκτιμά πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο για την οποιαδήποτε ομάδα να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ισπανίας, ενώ σε περίπτωση που δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο η στάση της Ρεάλ μπορεί ν' αλλάξει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια