ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Απο παρουσιαστής του Alter… χορευτής σε gay club! (ΦΩΤΟ)


Tον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή Life style το 2009, αρχικά ως ρεπόρτερ και μετέπειτα ως συμπαρουσιαστή μαζί με τη Νίκη Κάρτσωνα και τον Παναγιώτη Τάτση, στο Alter. 
Ο λόγος για τον Θοδωρή Σταθόπουλο, που σήμερα είναι χορευτής σε gay club.
Ήρθε η εποχή που το κανάλι έκλεισε και όλοι οι εργαζόμενοι βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση. Πολλοί απο τους συναδέλφους του γύρισαν στις πατρίδες τους για να επιβιώσουν. Άλλοι κατάφεραν να πάρουν μεταγραφή ενώ άλλοι ψάχτηκαν για άλλες δουλειές. Ο Θοδωρής το έψαξε απο εδώ το έψαξε απο εκεί και αποφάσισε να κάνει τον χορευτή σε Gay club.
Τι απαντά ο ίδιος:
O ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα News μιλάει για την επιλογή του αυτή, λέοντας ότι μετά τη διακοπή λειτουργίας του ALTER, χτύπησε πόρτες αλλά δεν κατάφερε να βρει δουλειά. Μετά ξεκίνησε να δουλεύει ως σερβιτόρος στην καφετέρια κάποιου φίλου του, Στον ίδιο χώρο διοργάνωναν κάποια πάρτυ και τότε του πρότειναν να χορέψει και να συμμετέχει στα shows αφού είχε τα προσόντα. Και έτσι ξεκίνησε. Ο Θοδωρής διευκρινίζει ότι ο χορός δεν είναι η βασική του δουλειά αφού κατά κύριο λόγο, οργανώνει τα events και τα πάρτυ, ενώ συμμετέχει και σε show που γίνονται στο μαγαζί.
/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου