Ο περιοδεύων θίασος του κυρίου Μηταράκη και το κόλπο για ίδρυση νέας δημόσιας εταιρείας εκμετάλλευσης της παράκτιας ζώνης

Αυτή και αν είναι κατάντια. Ο κύριος Νότης Μηταράκης μαζί με έναν ολόκληρο θίασο ταξιδεύει ανά την υφήλιο δίνοντας παραστάσεις με το πρόσχημα της αναζήτησης επενδυτών. Πρόκειται για ένα show για γέλια και για κλάματα αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα που έχει φέρει, αφού τη παρούσα φάση που δεν έχουν σταθεροποιηθεί τα βασικά μεγέθη της οικονομίας δεν πρόκειται να πατήσει στην Ελλάδα ξένος επενδυτής. Απτόητος όμως ο κύριος Μηταράκης μαζί με ένα τσούρμο συνεργατών του συνεχίζει τις παραστάσεις τις οποίες κάποιοι στο Μαξίμου έχουν βαφτίσει «επιθεωρήσεις». 

Και αφού δεν μπόρεσε να πείσει κανένα επενδυτή ο κύριος Νότης αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλες μπίζνες. Επιδιώκει να συστήσει νέα δημόσια εταιρεία για την εκμετάλλευση της παράκτιας ζώνης ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι με το ζήτημα ασχολείται το ΤΑΙΔΕΠ. Βεβαίως ο κύριος Μηταράκης δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της παραλιακής αλλά επιδιώκει να στήσει ένα ακόμα κρατικό μαγαζί στο οποίο θα παρκάρει εκατοντάδες αργόσχολους, μόνο και μόνο, για να αποκτήσει ο ίδιος έναν ρόλο και να κάνει δημόσιες σχέσεις με το σύστημα. 
lykavitos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια