7 βήματα για καλό σεξ


Γιατί πρέπει να κάνουμε καλό σεξ

Το σεξ δεν είναι ντροπή, μπορεί σε παλαιότερες εποχές να θεωρούνταν λέξη ταμπού η οποία χρησιμοποιούνταν με προσοχή και φειδώ όμως τα πράγματα άλλαξαν και όπως ο άντρας έτσι και η γυναίκα διεκδικούν την ερωτική τους ικανοποίηση μέσα σε μια σχέση.
Τώρα το σεξ χωρίζεται σε καλό και κακό. Και την ποιότητα την καθορίζουν οι δυο συμμετέχοντες. Δεν μπορεί να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου, σωστά; Χρειάζεσαι παρτενέρ που φέρει την ίδια ευθήνη με σένα για μια ποιοτική ερωτική ζωή.
7 βήματα για καλό σεξ
1. Το σεξ δεν είναι υποχρέωση, ούτε απέναντι σου, ούτε απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο. Το σεξ είναι απαραίτητο όπως το φαγητό και το νερό. Για να έχετε μια αρμονική σεξουαλική ζωή πρέπει να μάθετε πως να κάνετε ποιοτικό σεξ έτσι ώστε να βελτιώσετε την σχέση ή τον γάμο σας.
2. Όταν κάνετε σεξ προσπαθήστε να είστε παρόντες στο κρεβάτι. Δεν χρειάζονται συζητήσεις για ποδόσφαιρο ή πολιτική. Επικεντρωθείτε στο αντικείμενο που είναι τα δυο γυμνά σώματα σας και μοιραστείτε την ηδονή και την απόλαυση από την πράξη.
3. Στην σεξουαλική πράξη συμμετέχουν και οι δυο. Αν η γυναίκα πιστεύει ότι ο άντρας ξέρει τι πρέπει να κάνει και κάθεται σαν κούτσουρο φέρει αποκλειστικά την ευθήνη για μια λάθος σεξουαλική ζωή, από την οποία απορρέουν και πολλά προβλήματα. Μιλήστε μεταξύ σας, λέγοντας περισσότερο  “θέλω” και όχι “πρέπει”, και δείξτε τι σας αρέσει και τι όχι.
4. Στο σεξ πρέπει να είστε χαλαροί και να επιζητείτε την απόλαυση. Δεν χρειάζεται να “το παίζεται” μεγάλοι πορνοστάρ ούτε να προσποιείστε ψεύτικους οργασμούς. Το άγχος για την επιτυχία σκοτώνει το σεξ, άλλωστε ολόκληρη η διαδικασία και τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο η τελική κορύφωση.
5. Με τα χρόνια το σώμα αλλάζει, γίνεται πιο πλαδαρό, και χαλάει. Αν όμως καταβάλεις προσπάθειες να το διατηρήσεις, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις την διατροφή σου τότε να ξέρεις ότι ένα θελκτικό σώμα πάντα γίνετε μαγνήτης για τα αντρικά ή γυναικεία μάτια. Φρόντιζε το σώμα σου και εκείνο θα σου το ανταποδώσει.
6. Σε άλλους αρέσουν τα ερωτόλογα κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξεις, σε άλλους οι βωμολοχίες. Γούστα είναι αυτά και ο καθένας είναι διαφορετικός. Μέσα από την συζήτηση θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει και τι όχι και θα το εφαρμόσετε στην πράξη έτσι ώστε να κάνετε ενδιαφέρον το σεξουαλικό παιχνίδι. Χωρίς παιχνίδι δεν υπάρχει καλό σεξ.
7. Δεν υπάρχει σεξ χωρίς φαντασία. Αν ξαπλώσετε στο κρεβάτι και μένετε στην κλασσική στάση ο άντρας από πάνω και η γυναίκα να περιμένει από τον άντρα να κάνει όλη την δουλειά τότε η ερωτική σας σχέση βρίσκεται σε τέλμα. Χωρίς σεξουαλικό παιχνίδι, χωρίς φαντασία και εφευρετικότητα πολύ γρήγορα και οι δυο σας θα αναζητήσετε αυτό που σας λείπει σε εξωσυζυγική σχέση.
Μάθετε να συζητάτε αλλά και να ακούτε
Συζητήστε, αναφέρετε τα προβλήματα που δημιουργούνται σε κάθε ζευγάρι και προσπαθείτε να δώσετε λύσεις από κοινού. Το σεξ είναι ένα μέσον που μπορεί να διορθώσει ή να χαλάσει μια ερωτική σχέση. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για έναν διαλυμένο γάμο. Αν το σεξ υπάρχει και είναι καλό και ποιοτικό τότε η σχέση γίνεται πολύ πιο ισχυρή, αν λείπει είναι θέμα καιρού να το αναζητήσετε εκτός γάμου. Με όλα του τα επακόλουθα που θα έρθουν.
http://gnorimies.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια