Σάλος με Κύπριο καλλιτέχνη που αυνανίζεται μέσω Skype!


Ανάστατη είναι  η κυπριακή showbiz, μετά την δημοσιοποίηση ροζ βίντεο στο όποιο φαίνεται Κύπριος καλλιτέχνης να… αυτοϊκανοποίεται μέσω Skype.
Πασίγνωστος Κύπριος τραγουδιστής, ο οποίος ανήκει στη πρώτη γραμμή των καλλιτεχνών του νησιού, φέρεται να έπεσε θύμα “απροσεξίας” και αφού το πάθος του για το σεξ από δω και πέρα το πληρώνει πολύ ακριβά.
Εδώ και μερικά 24ωρα, σύμφωνα με αποκλειστικές και αποκαλυπτικές πληροφορίες του ShowTime-cy κυκλοφορεί από email σε email καυτό ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον κύπριο τραγουδιστή να αυνανίζεται «on camera», ενώ όπως όλα δείχνουν η εικόνα καταγράφηκε μέσω skype.
Το διάρκειας 4 λεπτών βίντεο απεικονίζει ολοκάθαρα τον κύπριο τραγουδιστή να έχει μερικώς κατεβασμένο το πράσινο του σλιπάκι και να αυτοϊκανοποιείται κοιτώντας την κάμερα.
Ο ίδιος, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να έχει πέσει θύμα των ορέξεων του, αφού δεν υπολόγιζε πως στην άλλη γραμμή η
γυναίκα – φωτιά τον κατέγραφε.
Πληροφορίες πάντως του ShowTime-cy, θέλουν ήδη να έχει φτάσει στα αυτιά του η ύπαρξη του ροζ βίντεο με τον ίδιο πρωταγωνιστή, όμως οι επιλογές του είναι… μηδαμινές. Πληρώνει ακριβά το καυτό του πάθος που έχει με το άθλημα του cybersex ενώ παρακαλάει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί !!
Πηγή: koolnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια