Ο Νίκος Λυγερός εκπαίδευσε στελέχη, προπονητές, αθλητές και γονείς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με θέμα "Από την Τακτική στην Στρατηγική"

 ... Απλά ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!
Από τον Έλληνα με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "έναν από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο", σύμφωνα με το βιογραφικό, που δημοσιεύει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών. Ο Νίκος Λυγερός είναι ένας πολυπράγμωνας ερευνητής στα μαθηματικά, ποίηση, ζωγραφική, στρατηγική, γεωπολιτική, ανάμεσα σε άλλα.
Οι δύο ομιλίες του την Κυριακή και την Δευτέρα, στο ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού αφορούσαν, η πρώτη τους αθλητές και τους γονείς τους και η δεύτερη τα στελέχη και τους προπονητές του Εθνικού.
Ο Νίκος Λυγερός ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους με τις συμβουλές του σε θέματα στρατηγικής, με παραδείγματα μέσα από τον αθλητισμό, αλλά και τη χρήση μαθηματικών, θεωρείας παιγνίων, φιλοσοφίας, ιστορίας.
 Εμφάνιση DSC00863.JPG
Η ομιλία εντάσσεται σε συστηματική προσπάθεια αναβάθμισης γνώσεων του στελεχιακού δυναμικού του σωματείου, που τα τελευταία χρόνια γίνεται οργανωμένα, με την καθοδήγηση του καθηγητή κ.Γαργαλιάνου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού κορυφώνεται φέτος με ένα κορυφαίο γεγονός για την ιστορία του σωματείου. Το 1ο Συνέδριο του Εθνικού την παραμονή του RunGreece, στις 26/9.
Εκεί ο Εθνικός πέρα από τις εκπαιδευτικές δράσεις, θα προσπαθήσει να κάνει αποτίμηση και να δώσει το όραμα του σωματείου για τα επόμενα χρόνια
Εμφάνιση DSC00860.JPG
Εμφάνιση DSC00862.JPG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια