Χρυσό και στο πινγκ πονγκ από τον "ΚΟΤΙΝΟ"

Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια, κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ 2015.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Σύλλογός μας, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για Άτομα με Αναπηρίες. Το πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο, το διήμερο 25 & 26 Απριλίου 2015.

Ο ΚΟΤΙΝΟΣ συμμετείχε στους αγώνες με δύο αθλητές και μία αθλήτρια. Τους έμπειρους Γιώργο Μουχθή και Νίκο Αλατσατιανό στην κατηγορία TT6 και την πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Μαρία Κυριακίδου, την μικρότερη αθλήτρια της διοργάνωσης, που αγωνίσθηκε στην κατηγορία ΤΤ6, αν και η κατηγορία της είναι η ΤΤ7, αφήνοντας πολύ καλές και ελπιδοφόρες εντυπώσεις.

Στο ομαδικό (ΤΤ6) η ανδρική ομάδα μας (Μουχθής- Αλατσατιανός) κατέκτησε την δεύτερη θέση, χάνοντας στον τελικό από τον Π.Α.Σ.Κ.Α με 1-3.

Στο ατομικό (ΤΤ6), ο Γιώργος Μουχθής, νικώντας στον Τελικό τον Μάριο Χατζηκυριάκο του Π.Α.Σ.Κ.Α. με 3-1, μετά από μια δυνατή μάχη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Τους αθλητές μας καθοδήγησε, σε όλους τους αγώνες του τουρνουά, η προπονήτριά μας και παλιά πρωταθλήτρια του πινγκ-πονγκ, Δάφνη Δεληγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους αγώνες συμμετείχαν 60 αθλητές & αθλήτριες και τους παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Φουντουλάκης και ο γεν. γραμματέας Κων/νος Σιάχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια