Ντόρα: Έχουμε θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, αλλά προέχει να μην πάει η χώρα στα βράχια

Η δημοσκόπηση της Marc για την εκπομπή της Έλλης Στάη “Ίντριγκα” στον Alpha έδειξε πως η ΝΔ δεν εκμεταλλεύεται τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και η Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή δεν μάσησε τα λόγια της.

Η κα. Μπακογιάννη παραδέχθηκε πως στη ΝΔ υπάρχουν πολλά και σοβαρά θέματα που πρέπει να λυθούν. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το θέμα της ηγεσίας, όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία φυσικά έχει πολλές φορές κάνει σχετικές αναφορές μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου.

“Θα υπάρξει ανασυγκρότηση στη ΝΔ”, δήλωσε ακόμη με σιγουριά, αλλά υπογράμμισε πως αυτό που προέχει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, ώστε να μην πέσει η χώρα στα βράχια.

H κα. Μπακογιάννη παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας καταστροφικούς για την πραγματική οικονομία τους τρεις πρώτους μήνες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

“Η κυβέρνηση ξεκίνησε με ένα πολύ μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο μετά τις εκλογές το οποίο χάνει ραγδαία”, σημείωσε και πρόσθεσε πως “η κυβέρνηση δεν μπορεί να διακινδυνεύσει την πορεία μας στην Ευρωζώνη”.
http://ysterografa.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια