Τα μυστικά για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σας!

Τα μυστικά για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σας!

Όταν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις» λέει ο Κοέλιο στον Αλχημιστή αλλά και ένα μικρό... σπρώξιμο από σένα δεν βλάπτει!

Όλοι μας, είτε πιστεύουμε είτε όχι, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να κάνει μια ευχή μόλις δει ένα πεφταστέρι στο βραδινό ουρανό. Άλλοι πάλι κουβαλούν μαζί τους ένα λαγοπόδαρο ή οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει καλοτυχία. Ας δούμε και κάποιους άλλους τρόπους που μπορεί να βοηθήσουν να αυξηθούν οι πιθανότητες πραγματοποίησης μιας ευχής.

«Κλέφτης - κλέφτης»:
Αναζήτησε αυτό το φυτό είτε στον κήπο σου είτε στην εξοχή. Πάρε μια βαθιά ανάσα, επικεντρώσου στην επιθυμία σου και φύσηξε τον «κλέφτη» με δύναμη να διασκορπιστεί στην ατμόσφαιρα! Η επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

«Τι ώρα είναι;»:
Την επόμενη φορά που θα δεις στο ψηφιακό σου ρολόι ή το κινητό την ώρα «11:11» μην ξεχάσεις να κάνεις μια ευχή. Μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτός ο αριθμός συμβολίζει την ολότητα της ανθρωπότητας. Προσοχή: μην ρυθμίσεις το ξυπνητήρι σου ή βάλεις ειδοποίηση γιατί δε θα πιάσει. Πρέπει να γίνει τυχαία!

Αγάπησε τη γαλοπούλα:
Φάε γαλοπούλα πιο συχνά. Όχι μόνο γιατί είναι μεγάλη πηγή πρωτεΐνης, αλλά γιατί έχει κι ένα τυχερό κοκαλάκι συνήθως στο στήθος της! Αφού το βγάλεις ανέπαφο, πλύνε το και άφησέ το να στεγνώσει εντελώς. Ζήτα από ένα φίλο ή μέλος της οικογένειάς σου να κρατήσει το ένα σκέλος του και εσύ το άλλο. Κάνε την ευχή σου και τραβήξτε και οι δυο με δύναμη προς το μέρος σας. Αν, με το που σπάσει, το δικό σου κομμάτι είναι μεγαλύτερο, η ευχή σου θα βγει.

Μάθε Τέχνη κι άστηνε:
Υπάρχει μια Ιαπωνική τέχνη που ονομάζεται Origami. Αν διπλώσεις ένα φύλλο χαρτί με συγκεκριμένο τρόπο, μπορείς να φτιάξεις διάφορα αντικείμενα (θυμήσου την βαρκούλα που φτιάχναμε όταν ήμασταν παιδιά). Σύμφωνα με ένα παλιό ιαπωνικό μύθο, αν φτιάξεις χίλιους χάρτινους γερανούς, ένας γερανός θα πραγματοποιήσει την επιθυμία σου.

Γούρι - γούρι:
Αν αγαπάς τα κοσμήματα, θα λατρέψεις αυτό το tip. Θα χρειαστείς ένα απλό βραχιόλι-αλυσίδα χρυσή ή ασημένια. Επέλεξε να κρεμάσεις πάνω της αυτά που επιθυμείς περισσότερο. Πχ μια καρδούλα για αγάπη, ένα σπιτάκι, ένα σκυλάκι ή μια γατούλα ή ό, τι συμβολίζει ευημερία, όπως ένα μπουκέτο λουλούδια. Φορέστε βραχιόλι – γούρι μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.

Είναι η μέρα σου:
Θεωρείς ότι μεγάλωσες πια για να έχεις τούρτα γενεθλίων και κεριά για να σβήσεις; Λάθος! Κάθε ηλικία είναι η ιδανική ηλικία για αυτή την αγαπημένη τελετουργία. Την ημέρα των γενεθλίων σου λοιπόν και μόλις εμφανιστεί μπροστά σου η τούρτα με τα αναμμένα κεράκια, κλείσε τα μάτια σου, κάνε μια ευχή και φύσα δυνατά να σβήσουν όλα μονομιάς! Αργότερα, όταν θα είσαι μόνος/η, γράψε την επιθυμία σου σε ένα κομμάτι χαρτί και μέσα βάλε ένα σπόρο λουλουδιού. Δίπλωσε καλά το χαρτί και φύτεψέ το. Μόλις το λουλούδι αναπτυχθεί, η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα.
http://www.cytoday.eu/index.php?id=17&nid=9395732